Pratite nas preko:
Rasim Ljajić

Fudbal

Rasim Ljajić preuzima Partizan, uz Vučelića odlazi i Miloš Vazura?

Rasim Ljajić trebalo bi da postane novi predsednik Partizana. Dan posle debakla u 174. večitom derbiju od Crvene zvezde, u Humskoj se pripremaju velike kadrovske promene, javljaju beogradski mediji.

Telegraf i Sport klub su objavili da je nekadašnji član Upravnog odbora fudbalskog kluba, a u minule dve godine i potpredsednik JSD-a, prhvatio da zameni na čelu Milorada Vučelića, koji je rukovodio klubom nakon što je prošle godine podneo ostavku.

Sport klub ide korak dalje i tvrdi da će iz Humske možda otići i generalni direktor Miloš Vazura, koga bi prema njihovim saznanjima, trebalo da zameni nekadašnji prvotimac Danko Lazović.

Jedino, što, kako piše Sport klub, Vučelić i Vazura nisu spremni da se lako odreknu trenutnih funkcija.

Nekadašnji ministar i dokazani sportski radnik, godinama angažovan u fudbalu, spreman je da načini konkretan korak i prihvati poslove prvog čoveka Partizana. Na tom putu, ipak, biće ključno i nekoliko odgovora: kako bi klub funkcionisao, sa kojim sredstvima i kakvim planom?

IVICA KRALJ sportski direktor, MILOS VAZURA direktor, IGOR DULJAJ trener, MILORAD VUCELIC predsednik, IVAN CURKOVIC bivsi predsednik fudbaleri Partizana novogodisnji koktel i predstavljanje kalendara u hotelu Cepter , Beograd 26.12.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Kalendar, Koktel
(Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Navodno, Ljajić je spreman da povede Partizan ka izlasku iz krize, pod jasnim uslovima i radikalnim promenama u startu. Izvesno je da bi dolaskom Rasima Ljajića i mesto sportskog direktora Partizana bilo povereno drugom čoveku umesto Ivice Ilieva, koji je prošle nedelje seo u fotelju.

Podsetimo, ranije danas ostavku je podneo i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal