Pratite nas preko:
FUDBAL - Dolazak fudbalera Srbije na aerodrom u Briselu. LJUBOMIR FEJSA. Brisel, 05.06.2013. photo:N.Parausic
Sin Ljubomira Fejse je postao član Benfike, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbal

Fejsa ponovo u Benfiki: Pao potpis posle navijanja na Marakani protiv Zvezde

Prezime Fejsa će ponovo biti na crvenom dresu slavne Benfike, ali neće ga nositi Ljubomir, već njegov sin – Mateo.

Tako je, portugalski tim je potpisao ugovor sa sedmogodišnjim sinom svog nekadašnjeg igrača, pa možemo reći i legende kluba.

Iako je tek dete, u Lisabonu su odlučili da ga priključe svojim najmlađim selekcijama, i pokazali i kako se cene bivši igrači, ali i misli na budućnost.

– Prati put svoga oca, ali ide svojim koracima i svojom zaslugom. Benfikisti, ponosni smo na njega, uživaj i ne predaj se – napisao je ponosni otac uz fotografiju sina kako potpisuje prvi ugovor u nadamo se još uspešnijoj fudbalskoj karijeri nego je ima njegov tata.

Fejsa je prošle nedelje bio prisutan na stadionu “Rajko Mitić” kad je njegov bivši klub igrao protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Verovatno je tada i pao dogovor da njegov naslednik postane đak fudbalske akademije Benfike.

Mateo je rođen baš u vreme dok je Ljubomir bio član “Orlova” iz Lisabona. Navijači Benfike ga pamte kao taliju jer je za njegovih pet godina boravka na “Da Lužu” osvojeno isto toliko šampionskih titula. Uopšteno, Fejsa je u svetu fudbala postao jedinstven slučaj, jer je 11 godina zaredom osvajao nacionalna prvenstva u svakoj zemlji u kojoj je igra (Srbija, Grčka, Portugalija).

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal