Pratite nas preko:
Dušan Vlahović
Dušan Vlahović je glavna tema u italijanskim medijima i fudbalskim emisijama, Dušan Vlahović, Foto: Beta/AP

Fudbal

“Vlahović je histeričan, samo kuka”: Kasano brutalno o Duciju, za golgetersku krizu krivi ljubavni problemi?!

Ne prestaju kritike, pa čak i teške reči, na račun Dušana Vlahovića i njegovog “golgeterskog posta”, ne samo od navijača, već i od bivših fudbalera. Srpski napadač (koga ponovo nema na spisku reprezentacije) sada se našao na meti Antonija Kasana.

Bivši napadač Rome, Intera, Milana i Reala govorio je o krizi Juventusa, treneru Tijagu Moti i naravno o prvom centarforu “bjankonera” koji na 4 meča zaredom nije postigao gol (ima asistenciju).

– Pričao sam protiv Alegrija jer je smeće. I dalje tako mislim. Nakon šest utakmica isto moram da kažem za Motu. Do sad ništa nije uradio. U prvim utakmicama mu je ekipa igrala iza lopte i bila orijentisana na kontranapade. Govorio sam da Juventus neće biti među četiri najbolja tima u ligi, a situacija je sad i gora nego što je bila – rekao je Kasano.

Antonio Cassano Kasano fudbaler reprezentacije Italije na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 protiv Srbije na stadionu Crvene zvezde
07.10.2011. godine
Foto: Marko Metlas
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Potom se osvrnuo na Vlahovića, gde nije imao dlaku na jeziku.

– Poštujem Tijaga, ali on ne vredi u ovom prvenstvu. Nije me ubedio. Da li su njegove rotacije dobre ili loše? Ne sviđa mi se Vlahović. On je histeričan i nema autentičnost. Ne zna šta da radi i samo se žali.

Ljubavni problemi krivi za Vlahovićevu krizu?!

Srbin je od početka sezone postigao samo 2 gola i to je bilo još protiv Verone pre mesec dana. Pod žestokim je kritikama, pogotovo posle derbija protiv Napolija u subotu kad je zamenjen već na poluvremenu. Uprkos tome Tijago Mota ga štiti od napada javnosti, te mu privatno pruža podršku.

U međuvremenu italijanski “mediji “Tutosport” piše da su razlog njegove krize u formi i igri zapravo privatni, tačnije ljubavni problemi. Navode da je ponovo raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Vanjom, pošto je ona obrisala Instagram, a on obrisao zajedničke fotografije sa svog profila.

Pišu da su to bili ti “privatni problemi” zbog kojih je u septembru i odbio poziv u reprezentaciju Srbije. Uz to podsećaju da i prethodni put kada je upao u golgetersku krizu i lošu formu takođe je bio raskinuo vezu s njom, ali i da je proigrao kada su se pomirili početkom ove godine.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal