Pratite nas preko:
fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Partizana na stadionu JNA, Beograd, 23.09.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Partizan
Mirko Ivanić se povredio na Večitom derbiju, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Crvena zvezda ostala bez Ivanića posle Večitog derbija: Bez njega u Milano na noge Interu

Loše vesti za Crvenu zvezdu, trenera Vladana Milojevića i navijače kluba. Istorijska pobeda u 147. Večitom derbiju je plaćena povredom ponajboljeg igrača ove sezone – Mirka Ivanića.

Sa Marakane su saopštili da je kapiten povredio primicač na meču u Humskoj, te da mu sleduje skoro mesec dana pauze.

– Ivanić je na utakmici protiv večitog rivala na terenu proveo skoro 70 minuta, te je tom prilikom povredio primicač. Pred Zvezdinom četvorkom je pauza, a očekuje se da bude spreman posle reprezentativnih obaveza, odnosno za utakmicu sa Radničkim iz Niša, koja je na programu 19. oktobra na stadionu “Rajko Mitić” – saopšteno je na sajtu kluba.

To znači da ne samo da neće moći za vikend da igra protiv Železničara u Superligi Srbije, već će propustiti i meč 2. kola Lige šampiona protiv Intera na “Đuzepe Meaci”. Velika šteta i nenadoknadiv izostanak, pogotovo ako se setimo da je Ivanić baš na tom stadionu, samo protiv Milana, odigrao jednu od najboljih utakmica u crveno-belom dresu.

Ipak, imaće priliku da opet igra na tom stadionu, baš protiv “rosonera”, kada Zvezda bude i njima gostovala u Ligi šampiona 11. decembra.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal