Pratite nas preko:
Galatasaray's Victor Osimhen celebrates after scoring his side's second goal during the Turkish Super Lig soccer match between Fenerbahce and Galatasaray at the Sukru Saracoglu in Istanbul, Turkey, Saturday, Sept. 21, 2024. (AP Photo/Francisco Seco)
Viktor Osimen bi morao da bude u vašem fantazi timu Lige Evrope, Foto: Beta/AP Photo/Francisco Seco

Fantasy

Ludilo Lige Evrope kroz fantazi lupu, a tu je i izazov u Kopa Libertadores

Totalna dominacija Soccerbeta u svetu fantazi igara se nastavlja. Posle najjače nacionalne lige, krenula su i najjača UEFA takmičenja. Prošle nedelje startovala je Liga šampiona, a ove nedelje već Liga Evrope. Prvog dana na programu su tri fantazi izazova sa različitim nivoima uloga, ali i dobitnim fondovima.

Zaseban izazov dana je rano otvaranje meča između Bodo Glimta i Porta. Kasnije, u centralnom večernjem terminu, koji počinje u 21h, tu je celodnevni fantazi izazov sa četiri veoma zanimljiva meča. Kao i uvek, tu je ultra zanimljivi Star Pick, gde se pogađa igrač sa najviše fantazi poena u danu. U konkurenciji ovakvih mečeva i na ovom nivou takmičenja, to će sigurno biti pravi izazov.

Printscreen: Soccerbet.rs

Današnji dnevni izazov dozvoljava budžet od 67 miliona za sastavljanje rostera od 6 igrača, uključujući izbor kapitena, što znači “suvi” fantazi poeni. Ovo je Liga Evrope, a to znači da mnoge ekipe, pogotovo one iz najjačih liga, izlaze sa dosta kombinovanim sastavima. Međutim, fantazi igrači ne treba da brinu jer sigurna mreža automatski menja igrača sa klupe za onog iz istog tima i iste pozicije, ali sa istom ili manjom cenom.

Tim za Ligu Evrope

Junajted je apsolutni favorit protiv Tventea kod kuće, pa je idealno izabrati po jednog igrača iz napada i odbrane za današnji celodnevni izazov. Sve preko toga opteretilo bi budžet, jer su igrači “Crvenih đavola” s razlogom najskuplji.

Printscreen: Soccerbet.rs

Duel turskog i grčkog kluba obećava spektakl, bez obzira na to u kom takmičenju. Ikardi je povređen, što znači da je Viktor Osimen zagarantovan starter, ako je uopšte bilo sumnje ko će započeti meč. Dris Mertens, iako u poznim godinama, pravi razliku na ovakvim mečevima i sjajno igra na nivou takmičenja u kojima nastupa.

Andrija Živković je jeftina, a odlična opcija, kao jedan od najboljih igrača PAOK-a, spreman da odgovori na izazove u meču gde hrabrost može doneti pobedu. Bulaj Dija je strašan napadač sa bogatim iskustvom iz francuske, španske i italijanske lige, a odbrana kijevskog Dinama deluje klimavo i nespremno za njegovu snagu i brzinu.

Kopa Libertadores fantazi izazovi

Za noćne ptice i ljubitelje južnoameričkog fudbala, kreirana su dva zasebna fantazi izazova revanš mečeva četvrtfinala Kopa Libertadores, i to u dva brazilska klasika. Atletiko Mineiro igra protiv Fluminensea, meč koji počinje tačno u ponoć, dok se dva i po sata kasnije sastaju Sao Paulo i Botafogo.

Rezultati su i dalje aktivni, pa budite i vi! Iskoristite priliku, dominirajte fantazi tabelom i uđite u sam vrh bogatih nagradnih fondova.

Printscreen: Soccerbet.rs

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy