Pratite nas preko:
fantasy
Foto: Soccerbet Fantasy

Fantasy

Večeras se jure fantazi poeni u Londonu, Rimu, Amsterdamu, ali i u Montevideu

Kada pogledamo fantazi ponudu na Soccerbet sajtu ili aplikaciji, shvatamo da je gotovo identična za sredu i četvrtak.

Hronološki, prvo startuje Liga Evrope, i to sa ranim “double” izazovom, sa dva veoma neizvesna meča između Fenerbahčea i Union Berlina, kao i Malmea i Rendžersa. 

Celodnevni izazov

Celodnevni izazov je prava fantazi poslastica kada vidimo koji su sve mečevi uključeni: Totenhem – Karabag, Roma – Atletik Bilbao, Lion – Olimpijakos, Ajaks – Bešiktaš.

Star pick izazov

Za one sa najvišim ambicijama, kreiran je Star Pick izazov, koji vas čeka da pogodite igrača sa najviše fantazi poena u danu.

fantasy
Foto: Soccerbet fantasy
fantasy
Foto: Soccerbet fantasy

Kopa Libertadores

Za kraj ono najslađe. Kraj dana i kraj četvrtfinala Kopa Libertadores. Pošto su nam poznata 3 od 4 polufinalista najvatrenijeg fudbalskog takmičenja, izazov daje budžet od 45 miliona za roster od 5 igrača, uz izbor kapitena koji ne opterećuje budžet, što dovodi do proseka od 9 miliona po igraču. Gotovo svi igrači mogu da se ukombinuju, pogotovo ako imate barem jednog igrača Penjarola, jer je razlika u cenama ogromna u korist gostiju iz Flamenga. 

Ko je gledao prvi meč, znaće da je to neopravdan odnos cena jer je Penjarol bio ravnopravan, ako ne i bolji protivnik, i to u sred Brazila. Iako statistika pokazuje drugačije, zrelost na terenu i velike šanse pobijaju sve brojeve. Uz to, Penjarol je u seriji od četiri vezane pobede u svim takmičenjima, dok Flamengo nije pobedio u tri meča. Sigurno će ovo biti otvoreniji meč sa više golova, i svakako da igrači Flamenga imaju prednost zbog većeg kvaliteta, ali u Montevideu Maksimilijano Silvera mora biti kapiten sa skorom od šest gola i dve asistencije do sada u takmičenju.

Situacija sa napadom Flamenga je jasna, jer brojne povrede favorizuju startere i nosioce igre.

fantasy
Foto: Soccerbet fantasy
fantasy
Foto: Soccerbet fantasy

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy