Pratite nas preko:
serhat akin
Foto: Printscreen/X/Yuşa Övenç

Fudbal

Bivši reprezentativac Turske, sada TV komentator, upucan u stopalo: Procurio i snimak napada (VIDEO)

Turski fudbalski savez oštro je osudio oružani napad na bivšeg napadača te reprezentacije i Fenerbahčea Serhata Akina, koji je sada TV komentator, a koji se dogodio u četvrtak u Istanbulu.

Akin, koji je postao TV komentator, objavio je poruku na društvenim mrežama u kojoj je naveo da je upucan u stopalo nakon što je napustio TV studio u četvrti Bejkoz, nakon pobede Fenerbahčea nad Union Sen-Žilom rezultatom 2:1 u Ligi Evrope.

Ovaj 43-godišnjak, koji je između 2002. i 2006. godine odigrao 16 utakmica za tursku reprezentaciju, prebačen je u bolnicu na lečenje.

Akin je na društvenim mrežama podelio sliku svog krvavog gležnja i stopala, uz poruku:

– Pucali su mi u stopalo nakon programa.

Turski Fudbalski savez je u svom saopštenju izrazio saučešće i podršku Akinu:

– Sa žaljenjem smo saznali da je bivši reprezentativac Serhat Akin povređen u oružanom napadu. Žestoko osuđujemo ovaj gnusni napad i želimo Serhatu Akinu brz oporavak.

Fenerbahče, klub u kojem je Akin započeo svoju karijeru i gde je proveo pet godina pre nego što je prešao u belgijski Anderleht, takođe je osudio napad, pokazujući solidarnost prema svom bivšem igraču.

Ovaj incident izazvao je veliku zabrinutost u turskoj javnosti, ističući potrebu za većim merama sigurnosti u sportskom svetu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal