Pratite nas preko:
trener Partizana na promociji na stadionu Partizana, Beograd 30.09.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, FK PARTIZAN, TRENER, KONFERENCIJA, PROMOCIJA
Savo Milošević, Foto: Soccersporta.rs

Fudbal

Šta je Savo Milošević pričao kad je odlazio iz Partizana, a šta o tim rečima misli sada?

Savo Milošević je ponovo trener Partizana, što je ovog popodneva na stadionu u Humskoj i ozvaničeno.

On je na tu funkciju, iako je njegov tim tada igrao sjajan fudbal, odlučio da podnese ostavku davne 2020. godine posle onog čuvenog meča sa Vojvodinom.

Tokom tog duela na Karađorđu Milošević je šutirao flašicu sa vodom, a krenuo je i da se verbalno obračunava sa sudijom Srđanom Jovanovićem, zbog čega je bio i isključen.

Tada je s usana jasno moglo da se pročita:

– Neću više da ćutim, neću više da ćutim!

U izjavi koja je usledila po završetku tog meča, odnosno posle podnošenja ostavke, bio je krajnje oštar:

– Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde – rekao je Milošević za Sport Klub 1. septembra 2020. godine.

A danas, Milošević je odlučio da ponovo dođe na mesto gde je radio sjajan posao, ali na kom je evidentno pogubio preveliki broj živaca.

Zato smo odlučili da ga pitamo otkud ova promena, otkud promena ovog stava “ići odavde i nikad više ne raditi ovde”.

Ovako je on odgovorio na to:

– Nisam to rekao. Ja sam izašao iz srpskih medija i nisam davao izjave 3 godine. Moje poslednje obraćanje medijima je bilo saopštenje o ostavci. U tom saopštenju videćete da toga nema i to je poslednje što sam ja dao za medije. Jedine izjave koje sam dao su bile na omladinskom turniru na Zlatiboru, čiji sam ja organizator i govorio sam isključivo o tome. Ne mogu da komentarišem, odnosno ne mogu da se pravdam od nečeg što nisam rekao. Ali nemam problem da odgovorim. Nije se promenilo ništa. Ako uporedim težinu situacije u odnosu na mart 2019. i ovu sad, jako mi je teško da vidim koja je teža.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal