Pratite nas preko:

Fudbal

Ispala: Atletiko angažovao pevačicu da peva na poluvremenu madridskog derbija, a ona navija za Real

Kakvu ispalu, ili bolje reći hladan tuš, su doživeli pre neko veče u Atletiko Madridu, pre svega ovi koji rade u marketingu. U trenutku dok je sve podređeno predstojećem derbiju protiv Real Madrida propala im je ideja o pravljenju šoua na poluvremenu.

Na “Vandi Metropolitano” su hteli da urade za gradski derbi nešto slično onome sa poluvremena Superbola. I ne samo da su hteli, već su i angažovali zvezde koje bi nastupile tokom 15-minutne pauze.

Trebalo je to da budu jedna od najpopularnijih latino pevačica, Dana Paola, i Abraham Mateo. Njih dvoje je trebalo da izvedu između ostalog zajednčki hit “El Doble”. Sve je to bilo dogovoreno, a onda je danas palo u vodu.

Zapevala jednu od himni Reala u emisiji

Razlog?! Pevačica je gostujući u jednoj večernjoj emisiji na španskoj televiziji rekla da navija za najvećeg rivala – Real. I ne samo to, već je i zapevala navijačku pesmu “La Decima” koju pevaju navijači Reala posle osvojene 10. titule prvaka Evrope.

Ona je ispričala da je postala navijačica “Los Blankosa” zbog dečka koji je veliki navijač. Dodala je i da jedva čeka madridski derbi, jer će prvi put gledati Real i čak prognozirala rezultat 2:1 za Real uz golove Vinisijusa i Valverdea.

Možemo reći da je to bilo i malo neprofesionalno s njene strane, s obzirom da je već imala dogovoren angažman sa “jorgandžijama”. Na kraju zbog toga je i propala cela ideja, tako da će moći da gleda drugu najvažniju utakmicu španskog fudbala samo sa tribina. Ako uopšte uspe da dođe do karte.

Znamo je iz serije “Elite”

Paola je, verovatno, poznata i publici u Srbiji, jer je glumila u hit seriji na “Netflix-u” – Elite. Inače, je rođena u Meksiku, ali i tamo i u Španiji uživa ogromnu popularnost.

Derbi Atletiko – Real se igra u nedelju od 21h, a kvote za taj meč pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal