Pratite nas preko:
Željko Obradović
Željko Obradović; Foto: MN Press

Košarka

Željko Obradović žestoko kaznio igrače Partizana posle debakla od Makabija

Partizan je na startu Evrolige doživeo težak poraz od Makabija u Tel Avivu rezultatom 96:81, pa je Željko Obradović kaznio igrače. Crno-beli košarkaši bili su potpuno inferiorni protiv “ponosa Izraela” i razumljivo ljut je bio Željko Obradović. Čak je imao i svoju “tačku” na jednom od tajm-auta, kada je rekao igračima da to nisu, već da su glumci u Makabijevoj predstavi.

Tu se nije završilo. Njegov bes tek su osetili dan nakon utakmice, kada je Željko Obradović žestoko kaznio igrače Partizana. Najpre su imali rano buđenje u šest sati i odlazak na aerodrom dva sata pre leta za Beograd. Onda su još tri leteli do prestonice Srbije.

Bilo je planirano da usledi slobodan dan, ali je Željko Obradović to promenio i zakazao trening. A na treningu u večernjim satima… Namestio im je paklen ritam, sprintevi i “kamikaze” u maloj sali Arene, prenosi “Telegraf”.

Time je Obradović jasno igračima stavio do znanja koliko je ljut na njih zbog zalaganja, igre i rezultata u prvom kolu Evrolige. Kao i da od njih očekuje momentalnu reakciju.

Najpre će to očekivati u nedelju od 16.00 kada će Partizan gostovati Krki u Novom Mestu u dvorani “Leon Štukelj”. Potom i u četvrtak, 12. oktobra, od 20.00 kada će u Francuskoj igrati protiv Asvela.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka