Pratite nas preko:
fudbaler Crvene Zvezde na utakmici Mocart Superlige protiv Zeleznicara na stadionu Rajko Mitic, Beograd 27.09.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA, CRVENA ZVEZDA, RED STAR, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PRVENSTVO SRBIJE, ZELEZNICAR PANCEVO
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Jovanović odmah navukao gnev zvezdaša: Da li je bio penal nad Duarteom, a Milunović namerno nagazio Milsona?!

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović posle 17 meseci sudi meč Crvene zvezde, nakon što je između ostalog uprava crveno-belih uputila takav zahtev, jer je smatrala da je donosio odluke na štetu tog kluba. I odmah po povratku na Marakanu uspeo je da navuče gnev zvezdaša, a videćemo da li i rukovodstva, u samo nekoliko minuta.

Reč je o dve situacije koje su se dogodile u finišu prvog poluvremena. Jedna se dogodila u polukontri kada je došlo do kontakta između Milikića i Duartea koji je bio u gol šansi. Defanzivac Železničara mu je stavio ruku na leđa i čini se malo ga gurnuo, a brazilski napadač je pao.

Tražili su crveno-beli jedanaesterac, međutim, Jovanović je ostao nem, a ni u VAR sobi nisu reagovali. Nisu mu čak ni tražili da pogleda snimak kompletne situacije. Da li je bilo dovoljno intenziteta u tom duelu za najstrožu kaznu, procenite vi sami.

Nekoliko minuta kasnije došlo je i do druge situacije u kaznenom prostoru Pančevaca. Ovog puta je bivši igrač Zvezde, Nemanja Milunović, nagazio Felisija Milsona. Da li je bilo namerno i da li je zbog toga mogao Jovanović opet da pokaže na “belu tačku”, opet procenite sami.

Jovanović je svakako dobio zvižduke i uvrede sa tribina. Bilo bi to još mnogo gore sigurno da crveno-beli nemaju vođstvo 1:0 prvencem Vanje Drkušića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal