Pratite nas preko:
Juventus' Dusan Vlahovic looks on during the Serie A soccer match between Juventus FC and Fiorentina at the Juventus stadium in Turin, Italy, Sunday April 7, 2024. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Juventus prekida lošu seriju, i to sigurnom pobedom

Serija A nam ove subote donosi tri veoma zanimljive utakmice, od kojih će najzabavnija našoj publici zbog Dušana Vlahovića biti Đenova – Juventus.

Subota

15.00     Udineze – Inter 

Udineze se nije proslavio na gostovanju kod Rome (0:3). Ipak se očekivao dosta jači otpor, s obzirom da su u taj meč ušli kao neporažena ekipasa čelne pozicije na tabeli. U Interu loša atmosfera zbog poraza od gradskog rivala, ali i propusta protiv Đenove (2:2) i Monce (1:1). Pozitivna stvar je da protiv Udinezea imaju veoma dobar učinak poslednjih godina, a ako gledamo noviju istoriju, možemo očekivati bar tri gola.

Predlog: X2&3+ (1.95), GG&3+ (2.15)

18.00 Đenova–Juventus

Problem sa realizacijom muči gostujuću ekipu. Na tri poslednje utakmice, Motintim nije postigao gol, a uteha je da na 5/5 nisu primili gol. Najveći pritisak je trenutno na Dušanu Vlahoviću, što je potpuno razumljivo. Čak se pominje promena formacije u kojoj bi Jildiz bio najistureniji. Đenova igra promenljivo (1-2-2). Uzmu bod Romi, pa lako izgube od Venecije, pobede Moncu, izgube kod kuće od Verone. Čudna ekipa.

Predlog: SP2 (2.45), D0 (2.00)

20.45 Bolonja–Atalanta 

Izgleda da Bolonja dolazi do daha. Kod Monce u gostima su upisali prvu pobedu, a jedini poraz imaju od Napolija. Ne treba zaboraviti da su u prvom kolu LŠ igrali bez golova sa Šahtjorom. Atalanta se obrukala protiv Koma (1:3). Svi smo ih videli kao velikog favorita i opravdanje da ih je omelo odlaganje utakmice se ne može uzeti kao validno. Gasperini analizira uzrok pada u igri, a igrači znaju da ih očekuje pakao na narednim treninzima.

Predlog: KiX (3.35), GG&II1+ (1.90)

Piše: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi