Pratite nas preko:
Trener Partizana na utakmici finala plejofa Kosarkaske Superlige Srbije protiv Crvene Zvezde u hali Beogradska Arena, Beograd 05.06.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, KLS, SUPERLIGA, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA

ABA liga

Obradović najavio gostovanje u Subotici: “Biće nam veoma teško”

Košarkaši Partizana u nedelju, 29. septembra, igraju utakmicu 2. kola ABA lige protiv novajlije u eliti, subotičkog Spartaka. Meč se igra u subotičkoj Hali sportova “Dudova šuma” od 19.00.

Posle pobede protiv Borca iz Čačka u prvom kolu, svoja očekivanja pred meč sa Spartakom je izneo trener crno-belih Željko Obradović.

– Prvo gostovanje u ABA ligi. Igramo protiv tima koji ima apsolutno izdefinisano šta radi na terenu, sa jasnim ciljem da, pre svega, uvek žele da igraju u tranziciji. Takođe imaju izdefinisane uloge što se tiče igre 5 na 5 i načina na koji žele da igraju. Ozbiljan su tim, igrali su dobro u pripremnom periodu i očekuje nas veoma teško gostovanje – istakao je Obradović.

Očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo je i kapiten Partizana Vanja Marinković:

– Pristupamo svakom meču ozbiljno. Nadam se dobroj utakmici i nadam se da ćemo da ponovimo igru kao protiv Borca. Dobra su ekipa, osvojili su ABA 2 i sa velikim ambicijama su ušli u ABA 1. Tako da, sigurno će biti dobra utakmica i nadam se pobedi – naglasio je Marinković.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga