Pratite nas preko:
VELJKO MILOSAVLJEVIC fudbaler U17 reprezentacije Srbije na treningu u sportskom centru FSS, Stara Pazova 12.05.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Srbija U17, Trening
Veljko Milosavljević (Foto: MN press)

Fudbal

Trenira sa prvim timom, igra za filijalu: Jedan od najvećih srpskih talenata produžio ugovor

Mladi srpski fudbaler Veljko Milosavljević (17) produžio je ugovor sa čelnicima Crvene zvezde do juna 2027. godine, saopštio je lider Superlige na svom sajtu.

Kako je navedeno, talentovani štoper je produžio ugovor na tri godine, što je maksimalna moguća dužina trajanja za maloletne igrače. Milosavljević trenira sa prvotimcima Zvezde, a utakmice igra za Grafičar na dvojnu registraciju koja je dozvoljena u Srbiji.

– Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007. od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Ugovor bi trebalo da mu bude podsticaj da radi još više i bolje – rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Milosavljević nije krio da je presrećan zbog novog ugovora.

– Velika je čast produžiti ugovor sa Zvezdom. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi, naravno, i utakmice Lige šampiona za mlade – rekao je Milosavljević.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal