Pratite nas preko:
Novak Đoković
Novak Đoković; Printscreen: IG/novakfanclub

Đoković

Đoković se izvinjava kineskim navijačima: Nedostajali ste mi, volim vas!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, stigao je u Kinu, gde će nakon pet godina ponovo učestvovati na turniru u Šangaju, koji počinje već sledećeg ponedeljka.

Nole je odlučio da se vrati u Kinu, zemlji u kojoj je postigao brojne uspehe, osvajajući turnire u Šangaju, Pekingu i drugim gradovima više puta. Njegov povratak u Kinu dolazi u trenutku kada je stekao veliku podršku tamošnjih navijača, koji ga smatraju jednim od svojih omiljenih tenisera.

U tom duhu, Đoković je izrazio izvinjenje svojim kineskim obožavateljima, naglašavajući koliko mu je važna njihova podrška. Njegov dolazak je veliki događaj za sve ljubitelje tenisa u ovoj zemlji i očekuje se da će doneti uzbuđenje na terenu.

– Nolefam Kina, ja sam u Kini posle pet godina, nedostajali ste mi, mnogo, mnogo mi je žao, što se nismo videli na aerodromu, odveli su me nekim okolnim izlazima, ali nadam se da ću videti mnoge od vas ili u Pekingu, ili u Šangaju kada budem otišao tamo. Veoma sam uzbuđen što sam ovde u Kini, pre svega zbog vas koji ste mi pružili neverovatnu ljubav svih ovih godina. Volim vas – rekao je Đoković.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković