Pratite nas preko:
Totenhem vs Mančester junajted
Totenhem vs Mančester junajted; Foto: Beta (Martin Rickett/PA via AP)

Fudbal

Totenhem razmontirao Ten Hagov Junajted na Old Trafordu: “Đavoli” ni gol ne mogu da daju na svom terenu

Derbi meč šestog kola Premijer lige pripao je ekipi Totenhema koja je sa 3:0 prilično ubedljivo savladala ekipu Mančester junajteda na Old trafordu.

Utakmicu je obeležio crveni karton Bruna Fernandeša u 42. minutu kada je Portugalac oštro startovao nad Džejmsom Medisonom. Sudija je procenio da je start preoštar, a VAR-soba nije reagoval, te je Bruno napustio teren pre kraja prvog poluvremena.

Već tada je Totenhem vodio sa 1:0 golom Brenana Džonsona iz 3. minuta, a crveni karton je nagovestio ono čega su se svi navijači Junajteda pribojavali. Treba napomenuti da je Van de Ven još jednom pokazao da je jedan od najboljih mladih štopera na svetu, on je posle fantastične solo akcije asistirao Velšaninu.

Totenhem je lako duplirao prednost kada je Dejan Kuluševski u drugom minutu nastavka matirao Onanu. Treći gol i poslednji na meču delo je Dominika Solankea u 77. minutu.

Ten Hagova ekipa ovim porazom još jednom je dokazala da nije dorasla velikim ciljevima koji se pred nju stavljaju. Uostalom najbolje pokazuje to da su ove sezone u Premijer ligi na svom terenu dali samo 1 gol. Sa sedam bodova iz šest mečeva zauzimaju tek 12. mesto. Totenhem je osmi sa 10 bodova.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal