Pratite nas preko:
FUDBAL - Nenad Bjekovic Junior, Dragan Ciric, Savo Milosevic i Djordje Tomic, bivsi fudbaleri Partizana, posmatraju utakmicu Partizan - Obilic. Beograd, 01.06.2002. snimio:N.Parausic
Milošević i Tomić (Foto: MN press)

Fudbal

Bivši saigrač udario na Sava Miloševića: “Promenio je stranu i otišao onima koje je kritikovao”

Savo Milošević se vratio u Partizan i postao novi šef stručnog štaba, a “vođa” opozicije Đorđe Tomić izneo je zanimljive optužbe na račun novog trenera crno-belih.

Bivši fudbaler i predvodnik “Apela za spas Partizana” ne smatra da će ova promena doneti neki boljitak klubu u kome se afirmisao.

– Kuća se gradi od temelja, a to je skupština kluba, te je potrebno da dođu ozbiljni ljudi, od integriteta, koji mogu da utiču da se stvari promene. Dolazak Save koji nije ni potpisao “Apel za spas Partizana” ne donosi ništa dobro. Bolje da stanem ovde, ipak smo prijatelji – rekao je Tomić gostujući na N1.

Na pitanje da li novi trener budi neku nadu, nekadašnji fudbaler kaže:

– Savo je redovno dolazio na naše sastanke i govorio kako oni nemaju kapacitet da vode Partizan, međutim promenio je stranu i sad otišao kod njih. Neka mu to služi na čast – poručio je Tomić.

Kaže i da je ovo pokušaj uprave da s poznatim imenom maskira probleme kluba.

– Njima to uspeva već pet godina i jednom godišnje je ovakva krizna situacija. Mislim da se suštinski neće ništa promeniti, jer je ovde suština u skupštini. Svi ljudi koji sede u skupštini moraju da podnesu kolektivnu ostavku – naglasio je Đorđe Tomić.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal