Pratite nas preko:
Trener Crvene zvezde na pres konferenciji pred utakmicu UEFA Lige sampiona protiv Benfike na stadionu Rajko Mitic, Beograd 18.09.2024. godine Foto: MN press/dt Fudbal, Crvena zvezda, UEFA Liga Sampiona , Benfika, Pres konferencija
Vladan Milojević (Foto: MN Press)

Fudbal

Zvezda povukla isti potez kao Benfika u Beogradu: Da li će Milojeviću to doneti sreću?

Crvena zvezda posle prvog kola nema bodove na kontu u Ligi šampiona, a novo iskušenje očekuje je u utorak od 21 sat protiv velikog Intera na “Đuzepe Meaci”.

Za razliku od prethodnih gostovanja u Evropi, beogradski klub je odustao od treninga u vreme utakmice na koji je imao pravo, a na pitanje zašto ekipa nije trenirala u Milanu, trener Vladan Milojević je rekao da je ideja bila da se dobije više vremena za pripremu.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ INTER – CRVENA ZVEZDA

Podsetimo, sličan potez izvela je i Benfika pre dve nedelje uoči gostovanja na Marakani kada je slavila sa 2:1 na najvećem srpskom stadionu na premijeri u elitnom takmičenju. Videćemo da li će ovaj “mali trik” pomoći Milojeviću, koji je ovako objasnio svoju odluku:

– Zato što je zgusnut raspored, a da bismo mogli da dobijemo još jedan trening u Beogradu, odlučili smo se na ovaj potez. Dosta puta smo o tome razmišljali. Kada imate više vremena, jer smo igrali u petak, mislim da bismo dobili više na pripremi utakmice na taj način. Što se tiče pripreme, videćete sve sutra – istakao je Milojević na konferenciji za medije.

O snazi šampiona Italije nije mogao da kaže ništa što već ne znamo.

– Inter je šampion Italije, opet je pretendent za “skudeto”, siguran sam da imaju i visoke ciljeve u Ligi šampiona. Imaju sjajne igrače, reprezentativce, sistem igre i onda možete da menjate igrače od utakmice do utakmice – podvukao je Milojević.

Drkušić i Maksimović startuju?

Omri Glazer je dobro, urađena je magnetna rezonanca, nema povredu i odluku da li će braniti Vladan će, kako kaže, doneti uoči utakmice. Prokomentarisao je Zvezdin trener i mogućnost da Vanja Drkušić i Andrija Maksimović zaigraju od prvog minuta.

– Drkušić je jako bitan igrač za nas, videćemo, imamo neke planove i opredelićemo se za tim koji može da donese benefite. Maksimović? Odigrao je kvalitetno derbi, rekao sam vam posle da je zaslužio šansu, isto važi i za Pruceva. Zaslužili su šansu, a uvek se na kraju dobije ono što se zasluži.

Milojević je otkrio i da se nije čuo sa Dejanom Stankovićem.

– Ostavio je veliki trag ovde, zbog njega su mnogi kod nas zavoleli Inter – naglasio je Milojević.

Vanja Drkušić (Foto: X/@crvenazvezdafk)

Krunić: “Osećaj je poseban”

Zvezdin prvotimac Rade Krunić, nekadašnji fudbaler Milana, rekao je da mu je drago što će ponovo igrati na kultnom milanskom stadionu.

– Poseban osećaj je biti ovde ponovo. Nisam se čuo sa bivšim saigračima, ali verujem da hoću pred utakmicu sa njima. Što se tiče Intera spremni smo, pripremili smo meč, Zvezda je veliki klub, bivši šampion Evrope i na nama je da izađemo na teren i to pokažemo – poručio je Krunić.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal