Pratite nas preko:
MILOS VAZURA direktor i MILORAD VUCELIC predsednik fudbalera Partizana okupljanje pred pocetak prolecnog dela Prvenstva Srbije u sportskom centru Teleoptik, Beograd 28.12.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Okupljanje
Odlaze: Vučelić i Vazura (Foto: MN press)

Fudbal

Vučelić i Vazura definitivno napuštaju Partizan 11. oktobra

Milorad Vučelić i Miloš Vazura navodno će napustiti Partizan 11. oktobra, objavio je “Sport Klub”.

Posle sednice Upravnog odbora koja je održana ovog utorka, najavljeno je da vodeći tandem definitivno više neće biti na čelu tima iz Humske, a sve će verifikovati Skupština na sledećem sastanku.

Vučelića će na funkciji predsednika zameniti Rasim Ljajić, nekadašnji funkcioner u vreme kada je Dragan Đurić bio prvi čovek crno-belih. Bivši ministar će napraviti tim ljudi sa kojima će pokušati da vrati Partizan na staze stare slave, dok se na mestu potpredsednika spominje Branko Ružić.

Kada je reč o funkciji generalnog direktora koju još uvek obavlja Miloš Vazura, rešenje još nije pronađeno, međutim, baš kao i Vučeliću, i Vazuri će ovo verovatno biti poslednji dani u Humskoj.

Biće promena i u Skupštini kluba, kao i u Upravnom odboru, koji je nedavno prertrpeo neke izmene i kooptirao nove članove, ali će to biti rešavano u hodu, tek posle Skupštine 11. oktobra.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal