Pratite nas preko:
fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Partizana na stadionu JNA, Beograd, 23.09.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Partizan
Andrija Maksimović (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Fudbal

Zvezdin Mesi kao Savićević ’91: Tinejdžer oduševio u Milanu, svi bruje o “zlatnoj koki” od 20 miliona evra

Zvezda je pretrpela poraz na “Đuzepe Meaci” protiv Intera od 4:0, a ako joj je neka uteha, to je da je verovatno dobila dragulj koji može lepo da se unovči u mesecima koji dolaze. Pod uslovom da nastavi da igra kao ove večeri.

Andrija Maksimović (17) je po mnogima bio jedina svetla tačka na ovom meču u redovima srpskog šampiona o čemu svedoči i visoka ocena (7,1) koju je dobio u konkurenciji svih fudbalera crveno-belih na terenu. Nekoliko zanimljivih poteza, posebno u prvom poluvremenu, lucidnih pasova i hrabrih udaraca na gol iskusnog Zomera – dovoljno da se navijači Zvezde “uspale” i počnu da maštaju o “zlatnoj koki”.

One “najzaljubljenije” u njega Maksimović je podsetio na Dejana Savićevića i onaj potez iz Minhena protiv Bajerna na putu ka Bariju 1991. godine, a posle večerašnje partije ostaje mu da nastavi da trenira jer do top nivoa treba još mnogo.

Mnogi su otišli predaleko i na društvenim mrežama poručili da očekuju minimum 20 miliona evra za njega, kao i da rukovodstvo kluba treba odmah da ga proda već na zimu ukoliko dobije adekvatnu ponudu za njega.

Oni kojima se popularni “Mesi” sviđa fudbalski, predlažu najpre kapitensku traku i “desetku”, još malo bi da uživaju u njegovim potezima, a zna se ko na kraju odlučuje. U svakom slučaju, talenat je tu, samo ga treba iskoristiti na najbolji način.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal