Pratite nas preko:
Rikardo Kalafiori; Foto: Beta/AP/Alastair Grant

Fudbal

Snimak koji je obišao planetu: Šta je to Kalafiori uzeo tokom utakmice Lige šampiona? (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala su u drugom kolu Lige šampiona savladali Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 (2:0) na londonskim “Emiratima”. Strelci u tom trijumfu bili su Kai Haverc u 20. i Bukajo Saka u 35. minutu.

“Tobdžije” su u potpunosti nadigrale “svece” i time mnoge čak i iznenadile. Iako nije bio u ofanzivnom delu, niti je imao vidljiv učinak u pobedi, jedan od najboljih na terenu bio je italijanski defanzivac Rikardo Kalafiori.

Upravo je njegov gest na terenu privukao pažnju mnogih tokom i posle utakmice, budući da mnogi nisu primetili u televizijskom prenosu šta je uradio u momentu kada je dobio žuti karton.

Dok mu je slovenački sudija Slavko Vinčić pokazivao javnu opomenu, Kalafiori je dobio nešto od saigrača Deklana Rajsa. Vezista mu je “asistirao” nešto što su mnogi protumačili kao popularni “vejp”, odnosno, vrsta elektronske cigarete.

Međutim, ispostaviće se i realnije je da je uzeo energetski gel, koji gotovo istog momenta poboljšava snagu i energiju kod sportista. U pitanju su dozvoljeni suplementi, koji poboljšavaju performanse na terenu. Upravo takav je bio slučaj i sa italijanskim defanzivcem.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal