Pratite nas preko:
Karlik Džons
Karlik Džons; Foto: MN Press

Fantasy

Evroliga fantazi: Karlik Džons – fantazi ljubav na prvi pogled!

Dočekali smo početak takmičenja koje je najisčekivanije na našim prostorima.

Startuje Evroliga, a startuju i fantazi izazovi vezani za najbolju evropsku košarku u kojem igraju oba naša najbolja tima.

Do samog početka prve utakmice je otvoren celoturnirski mod takmičenja i atraktivna Soccer promocija o kojoj smo već pisali. Od danas je tu i dnevni izazov svih šest mečeva u prvom danu prvog kola.

Dnevni izazov dozvoljava budžet od 70 miliona za sastav rostera od sedam igrača (po jedan na svakoj od pozicija + dva free izbora) što nas dovodi do proseka od 10 miliona.

Karlik Džons i Tamir Blat

Pg- Karlik Džons (12.7M) je debitant u Evroligi večeras na gostovanju Partizana Baskoniji. Južnosudanac pokazuje odmah klasu u ABA ligi i nema dileme da li mu je potrebno prilagođavanje na Evropu i njena takmičenja. Širok asortiman fantazi doprinosa garantuju ne samo dobru prvu nedelju već celu takmičarsku godinu.

Tamir Blat (9.6M) pored kvaliteta koje poseduje koristi i situaciju oko rekonstrukcije spoljne linije Makabija pa je postao jedan od bitnijih šrafova ponosa Izraela.

Carlik Jones, of South Sudan, celebrates after scoring in a men's basketball game Puerto Rico at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Villeneuve-d'Ascq, France. (AP Photo/Michael Conroy)
Foto: Beta/AP Photo/Michael Conroy

Džanan Musa i Kevin Panter

Sg- Džanan Musa (11M) mora imati produktivnije otvaranje sezone ako sagledamo sve okolnosti u kojima je Real sa povredama i promenjenim rosterom. Spoljna linija Bajerna je idealna za raspucavanje.

Kevin Panter (10.9M) na otvaranju Evrolige za Barselonu protiv Žalgirisa je baš must have opcija. Poznato je kakve napadačke sposobnosti poseduje bivši igrač Partizana i Zvezde, a treba se nametnuti i treneru Penjaroji. 

Džanan Musa i Serhio Rodrigez, Real Madrid; Foto: MN Press

Isak Bonga

Sf- Isak Bonga (6.7M) je tolko jeftina opcija da se nikako ne bi trebala ignorisati.

Ono što je pokazao Nemac u redovima Partizana u prva dva kola ABA lige, ali i na pripremnim mečevima kao igrač uloge baca publiku u trans, a i statistički jako dobro izgleda kada se uporedi doprinos sa brojem minuta na parket.

KK Partizan - Bonga, Lundberg i Koprivica
KK Partizan – Bonga, Lundberg i Koprivica; Foto: MN Press

Džabari Parker i Serž Ibaka

F- Druga sezona Džabari Parkera (10.5M) u dresu velikana španske košarke može biti još produktivnija. Otvaranje u Kaunasu i generalno lakši posao u odnosu na prošlu sezonu ako gledamo potencijane match up-ove.

C- Ovo je baš zicer dana. Serž Ibaka (8.5M) debituje u Evroligi za Real protiv Bajerna u Minhenu u dvorani u kojoj je do juče bio “Bog” lično. Dakle i timski i individualni motiv su na visokom nivou, a cena takva da bode oči.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy