Pratite nas preko:
Ralf Šumaher
Ralf Šumaher; Printscreen: YT/@HaraldSchmidtShow

Još sportova

Ko je koga blokirao, gde i kad? Nastavlja se Šumaher rijaliti

Ralf Šumaher, bivši vozač Formule 1, i njegov partner Etien nedavno su u intervjuu za RTL razgovarali o svojoj ljubavi i želji da stupe u kontakt sa Korom Šumaher, Ralfovom bivšom suprugom. Njihove izjave izazvale su kontroverzu, a advokatica Kore Šumaher dovela je u pitanje verodostojnost njihovih tvrdnji.

Tokom intervjua, koji je održan sredinom septembra, Ralf i Etien su se osvrnuli na svoju vezu, koja je postala javna 14. jula. Osim toga, dotakli su se i navoda Kore Šumaher, koja je tvrdila da nije bila obaveštena o seksualnoj orijentaciji svog bivšeg muža i njegovoj vezi sa Etienom. Par je naveo da su pokušali da stupe u kontakt s Korom kako bi razjasnili situaciju, ali advokatica je izjavila da su njihove reči neistinite.

Prema izveštaju “Bilda“, krajem septembra je pravnom timu Ralfa Šumahera poslato pismo u kojem se objašnjava da njegove tvrdnje nisu tačne. U pismu se navodi da je Ralf pokušao da se razjasni sa Korom, ali da je ona njega “blokirala” na društvenim mrežama i u telefonu, što se smatra lažnom izjavom. Takođe, naglašeno je da je Kora samo blokirala Ralfa na WhatsAppu, dok je on mogao da je kontaktira putem SMS-a ili telefonskog poziva.

Pitanje ko ovde govori istinu ostaje nejasno, a razjašnjavajući razgovor do sada nije održan, iako obe strane izražavaju interesovanje. Kora Šumaher nije komentarisala situaciju na upit “Bilda”.

Zanimljivo je da je Kora nedavno objavila da želi da zadrži prezime Šumaher, iz ličnih razloga, verovatno i kao način da se osveti, piše Bild.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova