Pratite nas preko:
teniser Dejvis kup reprezentacije Srbije pred mec protiv Grcke hala Pionir Aleksandar Nikolic, Beograd 11.09.2024. godine Foto: Marko Mertlas Tenis, Dejvis Kup, Srbija, Grcka
Novak Đoković; Foto: MN Press/Marko Metlaš

Đoković

Đoković kreće u pohod na titulu u Šangaju: Rival je Amerikanac, a termin idealan za srpske navijače

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u subotu otvara svoj dugo najavljivani nastup na Masters turniru u Šangaju. U prvom kolu je bio slobodan, a poznato je kada će igrati meč drugog kola protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena.

Kako su saopštili organizatori, meč Srbina, četvorostrukog šampiona Šangaja, i Amerikanca neće početi pre 18 i 30 po lokalnom, odnosno 12 i 30 po srpskom vremenu. Najrealnije je očekivati da meč počne oko 13 časova po srpskom vremenu.

Pre Đokovića i Mikelsena na centralnom terenu će biti odigrana dva meča. Program počinje od pola sedam po srpskom vremenu kad će igrati Španac Karlos Alkaraz i Kinez Junčeng Šang, a posle njih a pre Đokovića i Mikelsena, igraće Italijan Janik Siner i Japanac Taro Daniel.

Biće to prvi međusobni okršaj Đokovića i Mikelsena, a pobednik tog okršaja u trećoj rundi igra protiv boljeg iz meča Stena Vavrinke (Švajcarska) i Flavija Kobolija (Italija).

U subotu na teren izlazi i Miomir Kecmanović koji će od osam ujutru po srpskom vremenu igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković