Pratite nas preko:
fantazi
Foto: Soccerbet/Fantasy

Fantasy

Premijer liga i derbi Primere kroz fantazi lupu: Pet izazova kod Engleza! Jedan, ali vredan u Španiji

Subota pre svega dominira ponudom iz Premijer lige jer se igraju čak sedam mečeva. Iz te bogate ponude mečeva nastala je bogata ponuda fantazi izazova na SoccerBet platformi ili aplikaciji.

Dva zasebna meča kao fantazi izazovi, nekoliko varijanta dnevnih izazova i neizostavni Star pick.

U večernjim terminima je sigurno najveći fokus na derbi kola Primere između Reala iz Madrida i Viljareala kojeg takođe imate kao zaseban fantazi izazov u delu za fantazi igre na SoccerBet sajtu ili aplikaciji.

Premijer liga fantazi

Izazov kaže da budžet od 116 miliona treba rasporediti na 11 igrača u okviru današnjih mečeva. Raja i Kalafiori iz Arsenala su neka vrsta ganata clean sheet-a u meču protiv Sautemptona, kao i Van Bisaka protiv Ipsviča. Levis Hal kao najjeftinija opcija odbrane Njukasla bi protiv Evertona trebao da konačno sačuva mrežu. Dzejkob Marfi mu je saigrač i u ovom fantazi rosteru, a još jedan dvojac je uparen u odabiru fantazi rostera. Dzejden Sančo sa formom od 5.30 fantazi poena po mecu i Nikolas Dzekson sa formom od 7.38 cine duo Čelsija. Antonio i Bouven dobunjuje odabir Vest Hemovih igrača koji ocajnicki traže izlaz iz krize, a gde ćes bolju situaciju nego meč sa Ipsvičom kući. Kunja protiv Brenforda i Garnaćo protiv Aston Vile su dobar odnos cene i kvaliteta za danajšnji odabir u uklapanje u budžet.

Primera fantazi

Za meč druge i treće ekipe Primere dozvoljen je budžet u visini od 65 miliona ili u proseku 13 miliona po igraču. Disbalans u cenama igrača dozvoljava da sa jedim igračem Viljareala mozete imati sve sto poželite od igrača Reala. Ali da li je Real tolko favorit? U poslednjih sedam meceva šampion Spanije i Evrope je pobedio samo dva puta, a u poslednjih pet mečeva je došao popularni GG, sa po pravilu goleadom. Embape se vratio iz povrede i za ovaj meč mora niti kapiten zbog stajanja odbrane i stila igre ekipe trenera Marselinja. Meč se igra pred reprezentativnu pauzu, pa nema štednje igrača, a ovi Realovi su više potrošeni i fizički i emotivno posle poraza protiv Lila pre par dana. 

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy