Pratite nas preko:
kosta runjaic
Foto: Printscreen/Youtube/Legia TV

Besplatni tipovi

Može li srpski trener opet ka vrhu Serije A? Ako danas pobedi Leće, na dobrom je putu

Serija A ove subote donosi tri utakmice, a posebno interesantno biće da se isprati sedmi meč Koste Runjaića na klupi Udinezea (3-1-2 dosadašnji skor).

Subota

15.00 Udineze– Leće       

Udineze je bio lider na tabeli, a onda su usledili porazi od Rome (0:3) i Intera (2:3). Leće je protivnik koji bi ekipu Koste Runjaića (Srbina rođenog u Beču, koji je odrastao u Nemačkoj) mogao da vrati na pobedničke staze, ali se vrednost mora dokazati na terenu. Gosti dolaze posle očekivanog poraza od Milana (0:3). Svesni su svojih limita, bolje lice pokazuju na svom terenu, a na ovom gostovanju bi bili zadovoljni bodom. Uostalom, to im je prošle sezone pošlo za rukom.

Predlog: 1X&0-2 (2.10), Ki1 (2.10)

18.00    Atalanta – Đenova         

Atalanta je golom Samardžića jedva izvukla remi u Bolonji. Ništa ne ide onako kako su planirali. Mislimo da se najviše oseća odlazak Kopmajnersa, koji je bio idealan za stil igrekojiGasperinija svrstava u grupu najboljih trenera današnjice. Odlaskom Holanđanina, pojavila se rupa koju još uvek ne uspevaju da zakrpe. Đenova igra bašslabo, te smo najviše zato mišljenja da će domaćin ostvariti pobedu.

Predlog: 1&2-5 (2.00), G0 (2.15)

20.45    Inter – Torino     

Moćno izgleda Inter. Videli smo to i u duelu sa Crvenom zvezdom. Inzagi ima luksuz da na svakoj utakmici promeni pola tima, a da se to ne oseti u igri. Sam je izjavio da ekipu sastavlja po potrebi. Sada su mu potrebni sveži igrači, a Martinez se nije umorio u utorak. Torino je doživeo prvi poraz u sezoni (Lacio, 2:3). Imali su dva loša izdanja u poslednjoj liniji tima. U Veneciji ih to nije skupo koštalo (3:2), protiv Lacija jeste, a i ovde bi moglo itekako.

Predlog: 1&3-6 (2.05), D3+ (2.30)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi