Pratite nas preko:
Arsenal Liga šampiona
Foto: Beta (AP Photo/Alastair Grant)

Besplatni tipovi

Ovo može samo Premijer liga: Nijedan derbi, a spektakl zagarantovan

Premijer liga, kao i obično, subotom donosi ono što fudbalski sladokusci vole sada sa već religioznim zanosom. Danas nema nijednog pravog derbija, nema nijednog meča koji je u engleskoj štampi danima pompezno najavljivan, ali ono čega će sigurno biti jeste dobar fudbal, a možda i pokoje iznenađenje.

Da ne dužimo, donosimo vam “pokoju” reč naših već dobro poznatih i ustaljenih kladioničarskih specijalista.

Subota

Selhurst park 13.30 Kristal Palas – Liverpul

Kristal Palas nema pobedu (0-3-3), a treba da dočeka lidera na tabeli. Glazneru neće biti lako da odredi startnih 11, ali verujemo da će se opredeliti za defanzivan stil igre. Posle kiksa sa Notingemom, Liverpul je savladao Bornmut i Vulverhempton. Arne Slot nema većih problema sa izostancima i logično je da je gostu imperativ osvajanje tri boda. Domaćin je bez Mateusa Franke, Rida, Dakura i Ričardsa.

Predlog: 2&2-4 (2.42), X2&GG (1.85)

Emirejts 16.00 Arsenal – Sautempton

Malo je falilo da Arsenal dođe do pobede u Mančesteru (2:2), a epilog utakmice sa Lesterom (4:2) se mogao unapred naslutiti. Ne treba zaboraviti da su Artetini izabranici upisali pobedu i nad Parižanima (2:0). Merino bi mogao da se nađe u startnoj postavi. Zinčenko, Tomijasu i Odegard su povređeni. Sautempton ima jedan bod (Ipsvič) iz šest utakmica, pa je verovatnoća da će se ovde omrsiti na teoretskom nivou.

Predlog: SP1 (1.77), DI1+&II2+ (2.33)

Komjuniti 16.00 Brentford – Vulverhempton

Deluje kao dobra prilika da domaći sastav prekine loš niz (0-1-2). Međutim, treba biti oprezan pošto problem mogu biti izostanci igrača poput Vise, Nunesa, Silve, Džensena i Rika Henrija. Dobra vest za Franka je da može da računa na Norgarda. Gosti su zaglavljeni na dnu tabele, ali će na ovoj utakmici dati sve od sebe da ostanu neporaženi. Bueno bi trebalo da bude spreman, faliće im Gonzales, Traore, Doson i Moskera.

Predlog: KiX (3.65), GG&I1+ (1.90)

KP 16.00 Lester – Bornmut

Malo više se očekivalo od Lestera (0-3-3). Prošlu utakmicu su izgubili od Arsenala (2:4), Džastin dvostruki strelac. Daka se još uvek vodi kao povređen, a to znači da u navali domaćina neće biti promena. Veliki problem bi mogao biti izostanak Vestegarda, o čijem zdravstvenom statusu će se više znati na dan utakmice. Bornmut ima uspone i padove, ali je činjenica da su u boljoj formi. Njima je odsutan Tajler Adams.

Predlog: 1X&2-4 (2.27), I1-2&II1-2 (2.65)

Gradski 16.00 Mančester siti – Fulam

Posle Arsenala, Siti je delio bodove i u Njukaslu. Nema razloga za paniku i očekivano je da oni na ovaj meč gledaju kao na priliku za povratak na pobedničke staze, bar što se PL tiče. U Bratislavi nisu imali problema (4:0). Foden se vratio u postavu u odsustvu De Brujnea i Rodrija. Fulam igra iznad očekivanja (3-2-1), ali će teško do bodova na mestu gde su vezali deset poraza. Ne verujemo da će Silva rizikovati sa rovitim Vinisijusom.

Predlog: 1-1&3-6 (2.23), DI2+ (2.75)

Olimpijski 16.00 Vest Hem – Ipsvič

Lopategi se ponaša tvrdoglavo i lako se može desiti da mu se takvo ponašanje obije o glavu. Vest Hem ima vrlo dobru ekipu, te je cilj bio da se umešaju u borbu za Evropu. Trenutna realnost je mršav učinak (1-2-3), a navijače dodatno brine slaba igra. Novajlija je brzo shvatio da ga nadigravanje može skupo koštati, pa su promenili stil igre i došli do niza od četiri remija. Mekena ima sve bitne igrače na raspolaganju.

Predlog: Ki1 (1.80), 1X&GG (1.95)

Gudison 18.30 Everton – Njukasl

Konačno pobeda za Everton. Zaista je neverovatno šta se ovoj ekipi izdešavalo do sada. Verujemo da će im trijumf nad Kristal Palasom uliti samopouzdanje pošto utakmica sa Njukaslom uopšte neće biti laka. Gosti moraju obratiti pažnju na Mekinlija, dok Dajš neće moći da računa na Petersona, Broju i Kolemana. Njukasl dolazi posle remija sa Sitijem, a Edi Hau ne može da računa na Isaka, Vilsona, Leslesa i Majlija.

Predlog: GG&3+ (1.80), GG&I1+II1+ (1.90)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi