Pratite nas preko:
hese rodrigez
Foto: Printscreen/YT/Team Presi Money

Fudbal

Dva puta osvojio Ligu šampiona, snimio pesme koje su slušali milioni – od ovog vikenda igra u Maleziji

Posle skoro godinu dana bez kluba, Hese Rodrígez je pronašao novu destinaciju da nastavi šarenu karijeru. Bivši igrač Real Madrida, koji je poslednjih meseci trenirao sam, ako je uopšte i trenirao, potpisao je za Johor Darul Tazim, najdominantniji tim u malezijskoj Superligi.

Biće ovo deseti klub u Heseovoj karijeri, pošto je prethodno igrao za ekipe kao što su Real Madrid (sa kojim je osvojio dve titule Lige šampiona), Pari Sen-Žermen, Betis, Las Palmas. Sada će momak sa Kanarskih ostrva preći u tim koji je lider Superlige u maleziji, i to sa već impresivnim skorom od 10 pobeda i jednog remihja u 11 utakmica.

Hese će imati saigrače iz Španije

Johor Darul Tazim je privukao Hesea ne samo iz finansijskih razloga, već i zbog prisustva nekoliko sunarodnika u timu.

Među njima je Đordi Amat, bivši igrač Betisa i kapiten ekipe, koji takođe nosi titulu princa u Maleziji. Tu su i drugi Španci poput Oskara Aribasa i Naća Inse, što će nesumnjivo olakšati adaptaciju napadača.

S ovim potpisivanjem, malezijski klub želi da poveća međunarodnu reputaciju i učvrsti dominaciju u tamošnjoj Superligi.

Nakon neuspešnog pokušaja da potpiše Radamela Falkaa, opredelio se za Heseovo iskustvo i kvalitet da kako bi dodatno učvrstila dominaciju u tamošnjem fudbalu.

Na mečeve malezijske lige, inače, možete da se kladite OVDE.

Za one koji ne znaju – ko je Hese?

Treba reći i da je Heseu ovo osma zemlja u kojoj je igrao.

Takođe, Hese se okušao i na “muzičkoj” sceni, a pojedine “pesme”/kolaboracije mu imaju i desetine miliona pregleda. Realno, viđali smo i čudnije muzičke frankenštajne od ovoga, a brojke ne treba da čude s obzirom na njegovu veliku popularnost u Španiji u jednom trenutku.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal