Pratite nas preko:
Na stadionu "Radomir Antić" u Užicu došlo je do tuče navijača i policije, Printscreen: Youtube/Prva liga Srbije

Fudbal

Scene koje nisu skoro viđene u Srbiji: Brutalna makljaža navijača i policije na stadionu u Užicu

Težak incident se dogodio na utakmici Prve lige Srbije između Borca iz Čačka i Voždovac koja se igrala u Užicu, gde su Čačani domaćini u ovoj polusezoni. Meč je bio prekinut u 25. minutu zbog žestoke tuče navijača iz Čačka sa policijom.

U prenosu na Jutjubu se čula vika sa tribine na kojoj su bili Čačani, a u trenutku kada je prebačen kadar na nju, videlo se da je nekolicina navijača na atletskoj stazi. U tom trenutku se vidi i okršaj sa policijom kao i jurnjava, dok je arbitar odlučio da prekine utakmicu i pošalje igrače u svlačionicu.

Kako je u međuvremenu saznao “Sport klub“, incident su pokrenuli navijači Voždovca koji su uspeli da dođu do tribine Čačana i otmu im zastavu. Očekivano, usledila je povratna reakcija i počela je prvo međusobna tuča i preskakanje ograde na atletsku stazu.

Odmah je reagovala policija, pa je tako nastala tuča tri strane, usledila je jurnjava i bežanje van stadiona, gde se sukob proširio. Tek kad je stiglo pojačanje sukob je zaustavljen i neki od aktera su pohapšeni.

Prema poslednjim informacijama četvorica su uhapšena.

Utakmica je nastavljena, a trenutno je poluvreme i rezultat je 0:0.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal