Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici Mocart Superlige protiv Tekstilca na stadionu Partizana, Beograd 05.10.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PARTIZAN, FK TEKSTILAC ODZACI
Ibrahim Zubairu, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

U 2 minuta sviran penal protiv Partizana i poništen evrogol Zubairua: Grobari besne na VAR i sudiju

Kakva završnica prvog poluvremena u Humskoj na utakmici Partizana i Tekstilca iz Odžaka, na drugom debiju Sava Miloševića na klupi crno-belih.

Tri puta su se tresle mreže u samoj završnici prve polovine utakmice, a rezultat je na poluvremenu 1:1.

Međutim, ono što je izazvalo burne i brojne reakcije, pre svega navijača Partizana, dogodilo se u poslednja 2 minuta prvog poluvremena.

Dosuđen penal uz dilemu

Najpre situacija u kaznenom prostoru domaćina kada je loptu rukom udario Nikola Antić. Sudija Janjuš nije isprva video to, ali mu je stigla signalizacija iz VAR sobe, od Pavla Minakovića, da pregleda snimak.

To je i učinio i na snimku se jasno videlo nedozvoljeno igranje rukom Antića, ali ostaje i mala dilema da li je pre toga loptu rukom dotakao igrač gostiju?! Navijači crno-belih su svakako već počeli da besne zbog uopšte dosuđene najstrože kazne.

Poništen evrogol Zubairua

Ipak, salva uvreda i negodovanja se dogodila par minuta kasnije. Nakon što je Tekstilac izjednačio na 1:1 iz penala, Partizan je krenuo u napad i Zubairu je postigao sjajan evrogol.

Ali tada ponovo stiže reakcija iz VAR sobe, gde se gledalo da li je igrač Partizana pre toga bio u ofsajdu. Gledao se automatski ofsajd, arbitar Janjuš je čekao šta će mu reći iz VAR sobe, trajalo je oko minut i onda je pokazao da se gol ne priznaje. Na osnovu snimka deluje da su centimetri odlučivali.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal