Pratite nas preko:
Juventus' Francisco Conceicao, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Genoa and Juventus at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Sunday, Sept. 28, 2024. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Juve je probio blokadu, da li će probiti i Kaljarijevu odbranu? Onda sledi spektakl u večernjem terminu

Serija A će nas ove nedelje zabavljati praktično tokom celog dana. Prvo od 12.30 igraju Juve i Kaljari, a uveče se sastaju Fiorentina i Milan. I između toga ima ponešto dobro…

Nedelja

12.30 Juventus – Kaljari

Juventus ima polovičan učinak (3-3-0) posle šest odigranih utakmica. Kuriozitet je da još nisu primili gol. Vlahović raspoložen u Đenovi (dva gola), otuda i laka pobeda Motinog tima (3:0). Kaljari je ostvario izuzetno bitan trijumf. Savladali su Parmu (3:2) na strani iako smo sigurni da su pošli po bod. Ipak su Sardi ekipa od koje se očekuje da kod kuće bolje prolaze. Sumnjamo da će i u Torinu imati toliko prostora za kontranapade.

Predlog: SP1 (1.95), 1-1&2-5 (2.43)

15.00 Bolonja – Parma

Očigledna je odluka Pekije da sa Parmom igra ultraofanzivno. Po tom pitanju, oni mogu biti vrlo zahvalni za igre sa većim brojem golova. Ostavljaju rivalima mnogo prostora, pa je čak i ekipa Kaljarija, koja ne spada u napadačke, to uspela da kazni tri puta (2:3). Bolonja retko gubi utakmice (1-4-1) i malo ih je delilo od pobede nad Atalantom (1:1). Problem može biti potrošnja u LŠ, ali mislimo da će Italijano znati kako sada treba da odigra.

Predlog: GG&II1+ (1.85), 1X&3+ (2.20)

15.00 Lacio – Empoli

Nismo očekivali da Lacio može slaviti u Torinu (2:3). Jednostavno, nisu izgledali dobro u Udinama, a ni u Firenci iako su postizali golove. Kada igraju u Rimu, situacija je povoljnija, ali nije idealna. Primaju golove. Na svakoj njihovoj utakmici je viđeno GG&3+. Empoli je i dalje bez poraza (2-4-0). D’ Aversin pečat. Da stvar bude interesantnija, kod kuće su bez pobede (0-3-0), ali su zato ovde, na „Olimpiku”, bili bolji od Rome (2:1).

Predlog: 1X&GG (2.22), GG&II2+ (2.95)

18.00 Monca – Roma

Monca je baš razočarala (0-3-3). Vrlo moguće da smo ovako i u prošlom kolu počeli priču o njima, ali se teško oteti utisku. Možda smo samo podlegli najavama koje su stizale iz njihovog tabora, a i zbog igre koju su pokazivali u prošloj sezoni. Naravno, ne mislimo da su blistali, ali su imali stabilnost, posebno protiv rivala iz svoje konkurencije. Roma pod Jurićevom palicom ima dve pobede. Mislimo da će na tom talasu nastaviti ovde.

Predlog: Ki2 (1.95), G2-3 (2.30)

20.45 Fiorentina – Milan

Milan nije unovčio šanse stvorene u drugom poluvremenu utakmice sa Leverkuzenom. Ako se gleda šire, dobra utakmica Fonsekinog tima koja je došla posle tri vezane pobede u Seriji A. Njihova prekretnica bi mogao biti trijumf u derbiju nad Interom. Istina, savladali su Veneciju pre toga, ali nije to rival na kom se oštre zubi. Fiorentina retko gubi, jednako retko pobeđuje (1-4-1). Liče na Udineze iz prošle sezone.

Predlog: Ki2 (2.25), PG2&2+ (2.10)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi