Pratite nas preko:
England's Jude Bellingham, top, jumps for the ball with Spain's Dani Carvajal during the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Foto: Beta/AP Photo/Frank Augstein

Fudbal

Užas za Real: Dani Karvahal završio sezonu

Fudbaler Reala Dani Karvahal odsustvovaće najmanje 10 meseci van terena zbog teške povrede ligamenta kolena.

Karvahal (32) se povredio u subotu uveče na meču devetog kola španske La Lige između Reala i Viljareala (2:0). Fudbaler Reala se povredio u finišu meča, a na nosilima je iznet sa terena.

Karvahal se potom oglasio na društvenim mrežama i objavio da će morati da bude podvrgnut operaciji. On je rekao da očekuje da odsustvuje nekoliko meseci van terena.

Međutim, Real je objavio danas da je Karvahal doživeo težu povredu kolena.

– Posle odrađenih pregleda koje je obavila naša lekarska služba, Karvahalu je dijagnostikovana ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta, ruptura spoljašnjeg kolateralnog ligamenta i ruptura tetive desne noge. On će narednih dana biti operisan – saopšteno je iz Reala, ali se ne navodi koliko će Karvahal morati da pauzira.

Španski list As navodi da oporavak od ovakve vrste povreda traje najmanje 10 meseci što znači da je iskusni fudbaler Reala završio sezonu.

Karvahal je ove sezone odigrao 11 mečeva za madridski klub i postigao je jedan gol.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal