Pratite nas preko:

Fudbal

Glazer primio gol s pola terena, Zvezdin drugi tim srušio IMT u Loznici (VIDEO)

Običaj je da, kada se ide na reprezentativnu pauzu, treneri ne “tumbaju” ekipe i ne izvode rezerviste na teren, jer im ionako slede dve nedelje pauze, ali za Crvenu zvezdu to ne važi u prvenstvu u kome je toliko dominantna da nema premca.

Vladan Milojević izveo je u Loznici drugi tim i imao verovatno najskuplju klupu u istoriji kluba, ali je njegov tim uspeo da savlada IMT sa 3:1 (1:0) i stigne do devete pobede u sezoni i ubedljive prednosti na vrhu Superlige Srbije.

Sve osim rezultata je za zaborav sa ovog meča što se tiče crveno-belih. Samo su Glazer, Điga i mlađani Maksimović “preživeli” u odnosu na tim koji je igrao protiv Intera, a oni koji su izašli na teren uspeli su da završe prvi deo sa pozitivnim rezultatom posle pogotka Milsona u 35. minutu.

Imala je Zvezda nekoliko prilika da povede ubedljivije, ali je šok usledio u 56. minutu kada je Rodić pogrešio, a napadač IMT-a Joan Kur postigao pogodak koji se ne viđa često na terenima u Srbiji.

Golman Zvezde Omri Glazer primio je gol sa preko 40 metara koji će ostati upisan kao jedan od najlepših u dosadašnjem delu prvenstva, a sigurno će se naći i u konkurenciji za gol sezone. Rodić, koji je nosio kapitensku traku na ovom meču iskupio se za grešku pogotkom u 65. minutu za 2:1.

IMT je potom pao u finišu, Milojević na teren poslao tešku artiljeriju, a Silas, koji je proslavio 26. rođendan postavio je konačnih 3:1 za crveno-bele.

Milojević: “Opet primamo neshvatljiv gol”

– Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu, jer imamo širok roster i dosta igrača koji su došli preumorni, na granici da budu povređeni, jer smo imali ubitačan ritam. Sa druge strane, većina njih su sa reprezentacijama sada, hteli smo da ih sačuvamo za ovu utakmicu, hteli smo da damo šansu igračima koji su sa nama. Ispunili su očekivanja – istakao je Vladan Milojević.

– Čestitam i golmanu IMT-a Vuklišu, nestvarno šta je branio i on je danas igrač utakmice. Opet primamo gol koji je neshvatljiv, valjda će jedan dan i to da prestane. Nemamo puno vremena za odmor, kada se vrate igrači sa reprezentativnih obaveza, da se vrate zdravi i da krenemo u novi ciklus – poručio je trener crveno-belih.

Zvezda posle devete vezane pobede vodi na tabeli sa 28 bodova, što je pet više od OFK Beograda i šest od Mladosti iz Lučana.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal