Pratite nas preko:
Jago i Giedraitis; Foto: MN Press

ABA liga

Zvezda mora da se iseli iz Arene, Partizan nema tih problema

Crvena zvezda će početkom novembra imati problema sa domaćinstvima u Beogradskoj areni i moraće da je napusti. Crveno-beli tim će morati da se iseli iz najveće dvorane na Balkanu, ni manje ni više, nego zbog – tenisa.

Razlog je održavanje ATP turnira pod nazivom Beograd open koji je zakazan za period od 2. do 9. novembra. Zbog toga će čak tri utakmice Zvezda igrati u nekoj drugoj dvorani.

Po trenutnom kalendaru, Zvezda će 1. novembra igrati protiv Panatinaikosa, verovatno u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Potom će verovatno 4. novembra gost u Beogradu biti Cedevita Olimpija. Na kraju, tim sa Malog Kalemegdana će ugostiti i berlinsku Albu.

Šta će biti sa Partizanom?

Zvezdin najveći rival, Partizan, neće imati takvih problema. Naime, Partizanov kalendar za taj period donosi tri gostovanja u ABA i Evroligi. Najpre Fenerbahčeu u Istanbulu, potom FMP-u u Železniku i na kraju tog perioda igranja tenisa u Areni, biće gost ekipi Pariza.

Jedino je sporan meč sa Dubaijem, koji je zakazan za 10. novembar. Tako postoji mogućnost, ukoliko se dvorana “ne presvuče” za jedan dan, da i Partizan prinudno jedan meč ABA lige odigra van Beogradske arene.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga