Pratite nas preko:
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Đoković

Poznato kad Đoković ponovo igra u Šangaju: Novakova izjava posle Italijana oduševila fanove

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, a faktički nije prolio ni kapi znoja. On je rutinski sa 2:0 u setovima, uspeo da savlada Italijana Flavija Kobolija.

Sada je već poznato kada će Novak ponovo izaći na terene u Šangaju. Srbin će i treći meč na turniru igrati u istom terminu – od 12.30 u sredu odmeriće snage sa Rusom Romanom Safiulinom koji je iznenadio Frensisa Tijafoa.

Prema rasporedu biće to treći meč na Centralnom terenu. Nole je posle meča bio zadovoljan svojim planom igre, te je imao i nekoliko zanimljivih izjava, a sam on ističe da može da igra svaki dan tenis.

– Baš dobro, imao sam jasan plan igre i znao sam šta treba da radim, ostao sam agresivan, Koboli je izmoren posle meča sa Vavrinkom, čekao je nekoliko dana da igra svoj meč i to je uzelo danak fizički, naš prvi meč, gledao sam ga ranije i znao sam šta treba da radim.

– Stari format, to mi ne smeta uopšte, nisam igrao mnogo mečeva, dobro je da sam svež, srećan sam da mogu da igram svaki dan. Videćemo šta će biti sutra – istakao je Novak, koji se kasnije obratio i na srpskom jeziku.

– Mislim da sam dosta bolje krenuo u odnosu na prvi meč, imao sam jasnoće i oštrine, svaku kraću loptu sam igrao agresivnije. Servis je imao oscilacije, odigrao sam čvrst meč, Koboli je bio sporiji, odrazilo se na fizičkopm planu što je igrao dug meč prethodno – rekao je Đoković.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković