Pratite nas preko:
Entoni Stouks; Foto: Youtube/Printscreen

Fudbal

Dete Arsenala osuđeno na 15 meseci zatvora: Pijan bežao od policije, u čarapi mu našli kokain

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Irske i dete Arsenala Entoni Stouks osuđen je zvanično na 15 meseci zatvora. To je presuda nakon što mu je zaplenjen kokain u vrednosti od četiri hiljade funti i nakon što je u alkoholisanom stanju automobilom bežao od policije.

Stouks je u januaru prošle godine svojim automobilom bežao od policije brzinom od 160 kilometara na sat, i umalo se sudario sa drugim vozačem, preneo je javni servis Republike Irske. Stouks je u toku te noći tri puta prošao kroz crveno svetlo.

Nakon što su mu kola zaplenjena, kokain u vrednosti od 3700 funti je pronađen skriven unutar čarape, na kojoj se nalazio Stouksov DNK, koja je stajala unutar ventilacije na vozačevoj strani.

Kasnije je potvrđeno da je Stouks vozio pod uticajem alkohola preko dozvoljene mere. Takođe, kod Stouksa je dodatno pronađeno 86 ilegalnih tableta. Nakon skorijih testova na drogu, potvrđeno je da Stouks i dalje ima kokain u svom organizmu.

Stouks ima “debeo” dosije kod organa reda. On je u martu ove godine osuđen na pet meseci zatvora zbog uhođenja i vređanja svoje bivše devojke.

Stouks je svoju karijeru počeo u Arsenalu, za koji je odigrao jednu utakmicu. U Engleskoj je još igrao za Sanderlend, Šefild Junajted, Kristal Palas i Blekburn, a šest godina je nastupao za škotski Seltik, za koji je odigrao 191 utakmicu i postigao 76 golova. Stouks je za reprezentaciju Irske odigrao devet utakmica.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal