Pratite nas preko:
FILE - Real Madrid president Florentino Perez poses for a picture prior the 66th Ballon d'Or ceremony at Theatre du Chatelet in Paris, France, Monday, Oct. 17, 2022. The European Union’s top court has ruled UEFA and FIFA acted contrary to EU competition law by blocking plans for the breakaway Super League. The case was heard last year at the Court of Justice after Super League failed at launch in April 2021. UEFA President Aleksander Ceferin called the club leaders “snakes” and “liars.” (AP Photo/Francois Mori, File)
Foto: Beta/AP Photo/Francois Mori, File

Fudbal

Real formira “galaktički” bekovski tandem za nula evra? Da, moguće je!

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez, ima ambiciozne planove za 2025. godinu, a ključni cilj mu je formiranje “galaktičkog” bekovskog tandema – Trent Aleksander-Arnold i Alfonso Dejvis.

Prema informacijama Marke, obojica bi mogli doći besplatno, s obzirom na to da im ističu ugovori u junu 2025. godine. Real može da ih dovede već na zimu, kao što je ranije učinio sa Kilijanom Mbapeom.

Trenutno kako stoje stvari, ni Trent ni Dejvis nisu blizu produžetka saradnje sa svojim klubovima. Kod Trenta je situacija drugačija, njega ne interesuje finansijski aspekt, kao Dejvisa, već sportski projekat. On želi da osvaja sve najvažnije trofeje i da se iz godine u godinu bori za iste, što Real Madrid garantuje, pitanje je koliko može i Liverpul.

Takođe treba istaći da su Belingem i Arnold najbolji prijatelji, te će Džud sigurno uticati na krajnju odluku.

S druge strane, nakon teške povrede Danija Karvahala, Englezu se otvara mogućnost da postane prvi desni bek, jer Španac pauzira sigurno godinu dana, a pitanje je i u kakvom stanju će biti posle oporavka od takve povrede.

Dejvis je odbio Bajernove ponude, zahtevao je da bude u redu najplaćenijih u ekipi, što su Nemci glatko odbili. On i dalje čeka Realovu ponudu, veruje da takvu šansu ne sme da propusti, iako je i Ferlan Mendi potpisao novi ugovor i ima apsolutno poverenje i kluba i Karla Anćelotija. 

Zamislite taj defanzivni sastav: TAA, Militao, Alaba, Dejvis, uz napred moćnu ofanzivu!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal