Pratite nas preko:
(Foto: MN Press)

Evroliga

Laso nahvalio Zvezdu, ali njega je posebno pomenuo: “Nisu dominirali, onda je on ušao…”

Crvena zvezda će ugostiti u drugom kolu Evrolige tim Baskonije koji je u prvom meču savladao gradskog rivala crveno-blih tim Partizana. Meč će se odigrati u sredu 09. oktobra u 20.00 u BEogradskoj areni.

Tim povodom trener ekipe iz Vitorije Pablo Laso govorio je o predstojećem meču za koji je istakao da je tim spreman za duel sa crveno-belima. 

– Najbitnije je da protiv Zvezde pružimo sve što možemo. Oni su izuzetno težak tim, na izuzetno teškom terenu i zbog toga znamo da je važno da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta i da odigramo ozbiljnu utakmicu, jer su tim sa puno opasnosti, sa mnogo strelaca na svakoj poziciji. Zbog toga i pokušavamo da objasnimo našim momcima da igramo protiv evroligaškog tima sa mnogo poena u rukama. Pogledajte meč u Parizu, nisu dominirali, ali je Nedović ušao i napravio razliku – rekao je Laso.

PABLO LASO, trener kosarkasa Bajerna, na utakmici Evrolige protiv Partizana, u Beogradskoj Stark areni. Beograd, 08.02.2024. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Evroliga, Partizan, Bajern Minhen
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

“Pre neki dan je to bio Nedović, sledeći put bi mogao biti Jago”

Sem Nedovića Laso je dao akcenat i na druge igrače Crvene zvezde za koje misli da bi mogli biti opasnost po njegov tim. 

– Pre neki dan je to bio Nedović, sledeći put bi mogao biti Jago, Kalinić, Giedraitis… Govorimo o velikom timu, pa smo se trudili i da naglasimo to u ova dva dana, da jasno shvatimo nivo tima protiv kog igraom, da znamo njihove kvalitete, ali i da odigramo dobru utakmicu – dodao je Laso.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga