Pratite nas preko:
Nenad Lalatović (Foto: Pritnscreen/You Tube)

Fudbal

Lalatović puca u svom stilu: “Dao bih pet godina života za titulu Vojvodine, idemo na pobedu i protiv Reala”

U svetlom odelu sa značkom Vojvodine na reveru. Nenad Lalatović se vratio zvanično u Novi Sad gde ga je slavni klub promovisao u spasioca posle neočekivano lošeg starta sezone.

On će biti treći stručnjak na klupi ovog kluba u tekućoj sezoni. Počeo je Božidar Bandović, nastavio Nemanja Krtolica, a sada je red došao na Lalatovića koji je napustio Lučane posle samo dva meseca na klupi tog tima.

Novosađani su platili obeštećenje od 40.000 evra za povratak trofejnog stručnjaka koji je potpisao dovgodišnji ugovor i poručio da želi da osvoji drugo mesto u Superligi Srbije.

– Nadam se da će Vojvodina biti na mestu koje joj pripada. I da igramo protiv Reala ići ćemo na pobedu. Situacija je takva kakva jeste, moja velika želja je da ove sezone budemo drugi, a da u narednim godinama probamo da donesemo i titulu. Ja bih sad potpisao, dao bih pet godina života da osvojim titulu sa Vojvodinom – rekao je Lalatović.

Zahvalio se i Mladosti iz Lučana što mu je omogućila da se vrati u Novi Sad.

– Čekao sam povratak kući. Nema srećnijeg čoveka od mene. Ja sam jedini trener koji je došao u Vojvodinu, a nije pročitao ugovor, to govori koliko verujem predsedniku i klubu.

NENAD LALATOVIC trener fudbalera Vojvodine Novi Sad na utakmici Kupa Srbije protiv Partizana na stadionu Karadjordje, Novi Sad 21.04.2021. godine Foto: MN PRESS PHOTO Fudbal, Partizan, Kup Srbije, Vojvodina Novi Sad
Bratić i Lalatović (Foto: MN Press)

“Ako ne bude rezultata, ja sam kriv”

Lalatović je rekao da su Partizan, Čukarički i Radnički iz Niša glavni konkurenti Vojvodini za drugo mesto, a zanimljivo da je izostavio drugoplasirani OFK Beograd i njegov dosadašnji klub iz te priče.

– Igrački kadar je šampionski. Bio sam iznenađen da su napravili takvu ekipu. Biće mi potrebno neko vreme, ali ako ne bude rezultata sa ovakvim timom, ja ću da budem kriv – izjavio je Lalatović.

U Vojvodinu se vratio i njegov prvi pomoćnik Vidak Bratić, a Lalatović je trener sa najviše pobeda u istoriji ovog kluba sa kojim je osvojio Kup Srbije 2020. godine.

– Tada sam bio i mlađi, uvek sam išao srcem, ali sada me samo zanima sportski deo, igrači i utakmice. Klub je na visokom nivou, svi su zadovoljni, a igračima poručujem da očekujem da ginu za grb Vojvodine i da moraju da znaju šta on znači – zaključio je Lalatović.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal