Pratite nas preko:
ALISSON Alison golman fudbalera reprezentacije Brazila na utakmici FIFA Svetskog prvenstva 2022 protiv Srbije na stadionu Lusail, Doha, 24.11.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Srbija, Brazil, FIFA Svetsko prvenstvo 2022, Katar
Alison Beker (Foto: MN press)

Fudbal

Veliki udarac za Liverpul: Legenda propušta seriju derbija u borbi za titulu

Golman Liverpula i brazilski reprezentativac Alison Beker (32) odsustvovaće najmanje šest nedelja sa terena zbog povrede tetive, prenose britanski mediji.

Iskusni čuvar mreže se povredio pre četiri dana na meču sedmog kola Premijer lige protiv Kristal Palasa (1:0) i morao je da bude zamenjen u 79. minutu. Na golu ga je nasledio Čeh Viteslav Jaroš (23).

Beker će propustiti sedam utakmica Liverpula u svim takmičenjima, a na teren trebalo bi da se vrati 24. novembra na meču protiv Sautemptona u Premijer ligi. Ova vest je ogroman udarac za Liverpul jer impredstoji neverovatno teški niz utakmica u pomenutom periodu.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ ČILE – BRAZIL

“Crveni” igraju sedam utakmica, ali sve protiv jakih protivnika. Bez golmana koji je branio na 271 meču, u prvenstvu će morati da se sastanu sa Čelsijem, Arsenalom, Brajtonom i Aston Vilom, zatim i sa Lajpcigom i Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, kao i sa Brajtonom u Liga kupu.

Alison zbog povrede nije mogao da se odazove ni u nacionalni tim za predstojeće utakimice sa Čileom i Peruom, ali to nije problem za “Karioke” jer je Ederson (Mančester siti) spreman da ga zameni.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal