Pratite nas preko:
Trener Partizana na utakmici finala plejofa ABA lige protiv Crvene zvezde u hali Aleksandar Nikolic, Beograd 13.05.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, ABA LIGA, ABA LEAGUE, CRVENA ZVEZDA, KK PARTIZAN
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Evroliga

Obradović pred Real: Kampaco izuzetno utiče na igru, ali i drugi su kvalitetni i sposobni

Trener Partizana Željko Obradović oglasio se pred duel sa Realom u Madridu u okviru 2. kola Evrolige.

– Koliko je to dobar tim, spremali smo se da odigramo najbolju moguću utakmicu, svesni smo njihovih kvaliteta, ali i naših, odradili smo tri dobra treninga kao pripremu za tu utakmicu i da probamo da igramo kao poslednju utakmicu, čak i ovu u Vitoriji, tamo nam je falilo koncentracije do kraja.

Upitan je Obradović i o tome što Fakundo Kampaco neće igrati posle kazne koju je dobio zbog nasrtaja na sudiju, dok se vraća Mario Hezonja.

– Kampaco je igrač koji izuzetno utiče na igru Reala, ali oni imaju mnogo kvalitetnih igrača i svi igrači su sposobni da preuzmu njehovu ulogu. Real Madrid nema drugu ambiciju osim da bude prvak Evrope. Igrao on ili ne, nije velika razlika. Što se tiče Marija Hezonje, svi znamo kvalitete, jedan od najboljih šutera Evrope – rekao je Obradović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga