Pratite nas preko:
Džordž Baldok (Printscreen: Youtube/ Sheffield United FC)

Fudbal

Još nije jasno kako je umrla legenda Fantazija Premijer lige, pregledaju se sigurnosne kamere

Fudbaler Panatinaikosa Džordž Baldok (31) pronađen je u sredu mrtav u bazenu u svom domu u Atini, javili su grčki mediji. Baldok je pronađen pod vodom i nije bilo načina da se spase, pišu Grci, a svi detalji tragedije su još uvek nepoznati. Međutim, neki od njih su počeli da izlaze u javnost.

Lokalni fotografi podigli su dron iznad kuće na Glifadi kako bi snimili mesto nesreće, a na njemu su, pored bazena u kome se Baldok utopio, snimili i sto sa dve flaše na njemu.

Grčki mediji prenose da je jedna flaša definitivno bila flaša votke, a druga flaša vode ili tonika. U svakom slučaju, trenutno nema informacija da li je Baldok bio u alkoholisanom stanju pre utapanja.

Nema informacija ni da li je izvesno da se utopio. Snimci nadzorne kamere se pregledavaju kako bi se utvrdilo da li je Baldok bio sam kada se smrt dogodila. Na telu nije bilo povreda, pa je radna pretpostavka da se utopio, ali će više detalja biti poznato nakon obdukcije i toksikološkog nalaza.

Baldok se ovog leta preselio u Atinu pošto je postao igrač Panatinaikosa. Rođen je u Bakingemu u Engleskoj, gde je proveo ceo život, a za reprezentaciju Grčke (12 nastupa) počeo je da igra 2022. godine zahvaljujući svojoj baki koja je bila Grkinja.

Fudbalsku karijeru započeo je u Milton Кejns Donsu, a najpoznatiji je po tome što je sedam godina proveo u Šefild junajtedu, za koji je upisao 83 nastupa u Premijer ligi.

Istovremeno, bio je i jedan od omiljenih igrača na čuvenom Fantaziju Premijer lige jer je koštao samo 4 miliona i bio idealna prva izmena na klupi u odbrani. Partijama u sezoni 2019/20. zavredio je status legende ove igrice što se vidi i po objavama na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal