Pratite nas preko:
DUANE WASHINGTON Dvejn Vasington kosarkas Partizana na utakmici ABA lige protiv Borca u hali Beogradska Arena, Beograd 25.09.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, ABA LIGA, ABA LEAGUE, PARTIZAN, KK BORAC CACAK
Dvejn Vašington (Foto: MN Press/Ivica Veselinov)

Evroliga

Sjajno iznenađenje za Partizan: Dvejn Vašington došao u Madrid na utakmicu sa Realom

Ako je i postojala dilema, više je verovatno nema. Dvejn Vašington će 99 odsto igrati za Partizan sledeće sezone nakon što je u sredu popodne otpušten iz redova NBA ligaša Šarlot Hornetsa.

Američki plejmejker je iznenadio saigrače i stručni štab i doputovao u Madrid, kako bi podržao crno-bele na utakmici sa Realom ovog četvrtka od 20.45 časova u okviru drugog kola Evrolige.

Podsetimo, Vašington je prethodnih dana boravio u Americi, gde je odgirao pripremni meč za Šarlot Hornetse, koji su u sredu ipak odlučili da raskinu ugovor sa njim. Plejmejker je na utakmici protiv Njujorka odigrao osam minuta i postigao sedam poena, uz šut iz igre 3/6 i jednu asistenciju.

SVE SOCCERBET KVOTE ZA EVROLIGU

Prema pravilima, ostali NBA klubovi imaju 48 sati da angažuju Vašingtona, ali činjenica da je doputovao u prestonicu Španije i da će biti uz tim ovog četvrtka sugeriše nam da će Željko Obradović moći ponovo da računa na njega od sledeće nedelje.

Vašington je u tekućoj sezoni odigrao dve utakmice za crno-bele u ABA ligi, protiv Borca iz Čačka i Spartaka iz Subotice, pre nego što se otisnuo u SAD. Posle svega, bitno je za crno-bele da se vratio.

Pogledajte kako su ga dočekali siagrači u Madridu:

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga