Pratite nas preko:
Rasim Ljajić
Rasim Ljajić (Foto: MN Press)

Fudbal

Odložena Skupština Partizana: Ljajić tražio dodatno vreme da se spremi za preuzimanje vlasti

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je sednica Skupštine kluba, koja je trebalo da bude održana u petak od 15 časova u Zemunelu, odložena za 21. oktobar.

Istovremeno, u saopštenju se navodi da je ovog četvrtka u prostorijama kluba održan sastanak između predsednika Milorada Vučelića i Rasima Ljajića, koji je kandidat za novog predsednika crno-belih.

– Tom prilikom dogovoreno je da se sednica Skupštine kluba odloži za 21. oktobar ove godine. Isključivi razlog za odlaganje sednice Skupštine jeste zahtev Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kome bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom – ističe se u saopštenju.

MILOS VAZURA direktor i MILORAD VUCELIC predsednik fudbalera Partizana okupljanje pred pocetak prolecnog dela Prvenstva Srbije u sportskom centru Teleoptik, Beograd 28.12.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Okupljanje
Miloš Vazura i Milorad Vučelić (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Vazura i Vučelić sigurno odlaze

Jedno je sigurno – iz kluba definitivno odlaze Miloš Vazura i Milorad Vučelić.

– Na sednici Skupštine 21. oktobra biće doneta odluka o razrešenju predsednika kluba i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sednice Skupštine. Ljajić će biti kandidat da bude na čelu Privremenog organa Partizana.

– Na istoj sednici Skupštine biće razrešeni i svi delegati Skupštine, (Skupština će biti raspuštena), a Privremeni organ koji će potom voditi klub, organizovaće izbore za nove članove Skupštine kluba koji će u budućnosti izabrati predsednika i ostale organe kluba – dodaje se u saopštenju Partizana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal