Pratite nas preko:
Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović (Foto: MN Press)

Evroliga

Kakva vest: Partizan ponudio Makabiju da domaće mečeve igra u Beogradu

Košarkaški klub Partizan ponudio je Makabiju iz Tel Aviva da svoje domaće mečeve u Evroligi igra u Beogradu.

Podsetimo, meč “Ponosa Izraela” sa milanskim Armanijem naredne nedelje već je odložen, a čim su čuli takve vesti, iz redova crno-belih objavili su saopštenje.

Odnosno, učinio je to prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Saopštenje Ostoje Mijailovića, predsednika KK Partizan

– Poštovani gospodine Mizrahi, dragi prijatelji KK Partizana i Srbije. U ovim tužnim trenucima, u ime KK Partizan želim da izrazim najdublje saučešće vama i vašem narodu.

Tokom teških momenata, želim da poručim kako Makabi u Srbiji ima iskrenog prijatelja koji je spreman da mu ponudi novi privremeni dom uz iskrenu dobrodošlicu u Beogradu. Uprkos svim dešavanjima, sportisti moraju nastaviti sa svojim aktivnostima i predstavljanjem svog kluba i zemlje na najbolji mogući način. Njihova uloga je da budu svetla tačka u tmurnim danima za svoj narod.

Ukoliko vaš klub bude prinuđen da igra utakmice van svoje zemlje, KK Partizan je spreman da obezbedi trening dvoranu, smeštaj i dvoranu za odigravanje utakmica.

Tokom proteklih više od 40 godina, Makabi i Partizan su bili veliki rivali na terenu, ali su svi naši dueli uvek završeni čestitkama i iskrenim stiskom ruke, uz veliko poštovanje.

Nažalost, kroz istoriju KK Partizan, mi smo iskusili situaciju kada smo bili prinuđeni da igramo van svog doma. Zbog svega navedenog, kao gest prijateljstva i zahvalnosti za sve sjajne momente u zajedničkoj istoriji, spremni smo da budemo vaši domaćini.

Prijateljstvo između naših naroda je veliko i mi kao klub smatramo ovaj potez logičnim. Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vreme i mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo KK Makabi – stoji u saopštenju crno-belih.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga