Pratite nas preko:
Aleksandar Mitrović fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo protiv Crne Gore na stadionu Rajko Mitic, Beograd 17.10.2023. godine Foto: Ivica Veselinov FUDBAL, FOOTBALL, SRBIJA, SERBIA, CRNA GORA, MONTENEGRO, UEFA EURO
Aleksandar Mitrović (Foto: MN Press/Ivica Veselinov)

Fantasy

Liga nacija fantazi: Mitar i Ronaldo nastavljaju s ličnim rekordima, Španci najskuplji

Reprezentativna pauza nam donosi nove mečeve Lige nacija, a posle tri vezana dana fantazija Evrolige, gledamo koje nam je to Soccerbet fantazi izazove spremio za ovaj reprezentativni prozor.

Ove subote se u delu za fantazi igru i odseku Lige nacija nalaze tri kreirana fantazi izazova: rani dabl izazov dva meča u terminu od 18h, zatim star pick izazov, i centralni izazov dana u večernjem terminu, u kojem igra i naša reprezentacija.

Današnji fantazi izazov dozvoljava budžet od 62 miliona za sastav rostera od šest igrača, što dovodi do proseka od 10.3 miliona po igraču.

Aleksandar Mitrović nastavlja da briljira u dresu saudijskog Al Hilala, a njegov motiv za reprezentaciju Srbije nikad nije bio upitan. Posebno će biti motivisan protiv Švajcarske, jer je u nekim ranijim takmičenjima lično osetio nepravdu na svoju kožu.

Bril Embolo je upao u golgetersku krizu, ali je to napadač koji ne odgovara našem stilu odbrane, pa i individualcima iz poslednje linije. Za sada je na učinku od jedne asistencije u dva meča i mogao bi da ima dobar učinak u Leskovcu.

SVE SOCCERBET KVOTE ZA LIGU NACIJA

Kristijano Ronaldo i u svojim poznim igračkim godinama, ne prestaje da postiže golove i ruši rekorde, učvršćujući svoju poziciju jednog od najboljih svih vremena. Trenutno je na rekordnih 905 golova u karijeri. Zvuči nestvarno, ali tako je. Dva gola u prva dva kola i Poljska kao protivnik koja ne izgleda dobro godinama unazad u odnosu na imena koja imaju u reprezentaciji.

Nuno Mendeš nema “clean sheet”, ali zato ima dve asistencije i to samo govori o njegovom kvalitetu i mogućnosti da doprinosi fantazi poenima na nekoliko načina.

Reprezentativci Španije su najskuplji u izazovu i to protiv ne tako slabe Danske, ali “Crvena furija” je apsolutni favorit kod kuće. Morata je najskuplja opcija dana. A ako napadač Milana ne zaigra, “sigurna mreža” će automatski prebaciti nekog startera u vidu Hoselua ili Ojarzabala. Mala je razlika u ceni, a detalj je jako vitan za fantazi, tako da bi Morata trebalo da bude prvi izbor.

Mark Kukurelja se vratio u fokus svetskog fudbala fantastičnim igrama na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Prosto čovek dosta odskače od svih kada je u dresu reprezentacije i to je glavni razlog zašto bi on trebalo da bude odabir u odbrani Španaca.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy