Pratite nas preko:
Izbegao batine: Ibrahimović s Piksijem (Printscreen: X/@FSSrbije)

Fudbal

Zlatan Ibrahimović izbegao ozbiljne batine na treningu Milana: “Stani, stani! Ubićeš ga!”

Bivši švedski napadač Zlatan Ibrahimović poznat je kao egocentrik sa crnim pojasom u tekvondou i humorom koji mnogima nije smešan. Znao je i da se ponaša nasilno preterujući u šalama na račun saigrača, a jednom prilikom, konkretno u novembru 2011. umalo je dobio ozbiljne batine.

Brazilac Alešandre Pato je ovo otkrio u nedavnom intervjuu lokalnim medijima. Do sukoba je došlo na treningu Milana nakon što se Ibrahimović razbesneo na američkog fudbalera Ogučija Onujevua, a sve je počelo slučajnim udarcem Amerikanca u skočni zglob Šveđanina.

– Onujevu je nastavio da igra. Nije ga udario da bi ga povredio, samo je hteo da dođe do lopte. Tek se oporavio od povrede i malo je oklevao. U jednom trenutku je stao, a svi smo videli Ibrahimovića kako trči i klizeći sa dve noge s namerom da ga ozbiljno povredi – rekao je Pato i otkrio:

– Oguči je bio zaista dobar dečko, velikog srca. Ibrahimović je ustao i pokušao da ga uhvati za majicu da ga ponovo obori. Onujevu ga je onda primio i zakucao u sekundi. Ibra je ogroman, ali ga je Onujevu zakucao, sa neverovatnom lakoćom kao kada podigneš čašu.

– Onda je odmah skočio na njega, blokirao ga i spremio se za udaranje. Svi smo počeli da vičemo: “Stani, stani! Ubićeš ga!” I on je odustao – zaključio je Pato.

Inače, Oguči Onujevu je bio u Milanu od 2009. do 2011. godine, a za klub je odigrao ukupno 31 minut, sve u meču protiv Ciriha u Ligi šampiona u septembru 2009. godine.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal