Pratite nas preko:
Tajrik Džons
Foto: MN Press

ABA liga

Partizan bez Tajrika Džonsa! Trojica rovitih će ipak igrati u Podgorici (VIDEO)

Manje od 48 sati nakon poraza od Reala u Madridu u Evroligi, košarkaši Partizana stigli su Podgoricu na meč sa Studentskim centrom u okviru četvrtog kola ABA lige. Raspored je surov za pulene Željka Obradovića, koje naredne nedelje očekuje dupli evroligaški program.

“Studenti” su poslednjih godina znali i da iznenade crno-bele, pamti se trijumf u Beogradu u prvom meču četvrtfinala ABA lige u sezoni 2022/23, kao i u finalu Superkupa, pa treba očekivati zanimljiv meč u “Morači”. Partizanu, koji ima stoprocentni učinak, sleduje uloga favorita, ali mu “idilu” kvare povrede.

SOCCERBET LIVE KVOTE ZA MEČ STUDENTSKI CENTAR – PARTIZAN

Naime, zbog povreda koju je zadobili na utakmici u Madridu u sastavu crno-belih na ovom meču sigurno neće biti Tajrik Džouns! Ipak iako je bilo najavljeno da Vanja Marinković neće biti u sastavu on je izašao na teren, pored njega u 12 igrača su i roviti Brendon Dejvis i Sterling Braun koji ima temperaturu.

Dvejn Vašington takođe nije u kombinaciji za današnji meč iako se pridružio ekipi u Madridu, pošto završava pravno svoju “NBA priču”, dok Ajzea Majk i dalje trenira individualno u Beogradu sa kondicionim trenerom i očekuje se da će se pridružiti ekipi od ponedeljka.

U sastavu se nalazi mladi Mitar Bošnjaković.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga