Pratite nas preko:
ZELJKO OBRADOVIC, trener kosarkasa Partizana, na utakmici ABA lige protiv Cibone, u Beogradskoj areni. Beograd, 06.10.2024. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, ABA League, Partizan, Cibona
Željko Obradović, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

ABA liga

Vošington igra u duplom kolu Evrolige: Obradović se zahvalio Sterlingu Braunu

Košarkaši Partizana su manje od 48 sati od meča protiv Reala u Madridu igrali u Podgorici protiv Studentskog centra i ostvarili i 4. pobedu u ABA ligi.

Trener Željko Obradović je imao kadrovskih problema za ovaj meč, jer Tajrik Džouns nije mogao da pomogne, dok je bilo još rovitih igrača koji su ipak igrali.

– Hvala na gostoprimstvu u Podgorici. Stigli smo iz Madrida, što nije laka situacija. Nismo imali vremena da pripremimo meč na adekvatan načina. Brendon Dejvis još ima problema sa povredom, kao i Vanja Marinković. Tajrik Džons nije mogao da nam pomogne, dok je Sterling Braun igrao na svoju odgovornost. Hvala mu na tome – rekao je trener Partizana posle meča i dodao:

– Pristup utakmici je bio na visokom niovu, svi igrači zaslužuju čestitke jer su pokazali ogromnu odgovornost. SC Derbi ima izuzetno mladu ekipu, igra odličnu košarku, čestitam im na tome, kao i kolegi Petru Mijoviću koji radi zaista sjajan posao. Ponavljam, prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača.

ZELJKO OBRADOVIC, trener kosarkasa Partizana, na utakmici ABA lige protiv Cibone, u Beogradskoj areni. Beograd, 06.10.2024. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, ABA League, Partizan, Cibona
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Vošington od sledeće nedelje u timu

Duejn Vošington se vratio iz SAD pošto mu je Šarlot ipak uručio otkaz. Amerikanac će potpisati ponovo za crno-bele čim papirološki se sve bude rešilo. Obradović ga očekuje u timu već naredne nedelje.

– Ne znam kada se vratiti (Ajzeja) Majk na parket, a Vošington se vratio, neophodno je da ga registrujemo, kako bi mogli da računamo na njega. Očekujem da bude u timu naredne nedelje.

To je odlična vest za crno-bele koje sledeće nedelje očekuje duplo kolo Evrolige. Najpre igraju u utorak protiv Bajerna u Beogradskoj areni, a potom u četvrtak u hali Pionir “gostuju” Makabiju iz Tel Aviva.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga