Pratite nas preko:
Lamin Jamal
Foto: MN Press

Fudbal

Iako su Španci oslabljeni protiv Srbije, kvote za ovaj meč će nas brzo vratiti u realnost

Mladi Španac Lamin Jamal napustio je teren posle meča Lige nacija sa Danskom vidno osećajući bolove u mišićima, a sve zbog “batina” koje je pretrpeo protiv ove ekipe sa poluostrva Jiland.

Njegov nastup u utorak protiv Srbije u Kordobi sada je pod velikim znakom pitanja.

Jamal je tokom celog susreta bio na meti grubih startova danskih igrača, koji ga nisu štedili. Upravo zbog brojnih udaraca, mladi fudbaler je jedva uspeo da dogura do kraja utakmice.

– Ako Jamal bude osjećao i najmanju nelagodu u mišiću, gotovo sigurno neće biti na raspolaganju selektoru De la Fuenteu za meč sa Srbijom – izjavio je jedan od članova stručnog štaba španske reprezentacije u neformalnom razgovoru s novinarima.

U toku dana Fudbalski savez Španije će se konsultovati sa medicinskim timom Barselone i na osnovu eventualne dijagnoze biće doneta zajednička odluka o Jamalu.

Podsetimo, Španija je već oslabljena neigranjem Nika Vilijamsa, Rodrija, Karvahala, Danija Olma i Jeremija, svih zbog različitih povreda. Takođe, zbog crvenog kartona protiv Švajcarske, u meču protiv Srbije neće nastupiti ni Le Norman.

Odsustvo Jamala bi bio veliki udarac za špansku reprezentaciju, s obzirom da je ovaj mladi igrač postao jedan od najvažnijih u ekipi, ali i po utakmici sa Dancima se jasno videlo da ko god da igra za Špance, jako su opasna ekipa.

Kvote

Inače, kvota na Špance je 1.30, dok je na Srbiju čak 12. Čak i sa ovako oslabljenom “Furijom”. Na taj meč možete da se kladite OVDE.

Iako je Srbija slavila nad Švajcarskom i prišla DAncima na dva boda, “bukmejkeri” i dalje ne daju Piksijevim Orlovima velike šanse.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal